Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Gece Masalı dizisinin çekimleri çok hızlı devam ediyor!

Bir Gece Masalı dizisinin çekimleri çok hızlı devam ediyor!

tarafından ker_def

Bir Gece Masalı isimli yeni dizi projesi merakla bekleniyor. Eylül ayında atv ekranında izleyicilerle buluşacak olan dizinin başrollerinde Burak Deniz ile birlikte Su Burcu Yazgı Coşkun yer alıyor.

Bir aşk masalı olarak öne çıkan dizinin hikayesi ve oyuncu kadrosu çok ilgi çekmişti. Kardeşlerim projesinde büyük çıkış sergileyen Su Burcu Yazgı Coşkun ile, tecrübeli isimlerden Burak Deniz’in uyumu da merak ediliyor. İkili arasındaki yaş farkı sosyal medyada konuşulsa da birçok izleyici bu ikiliyi izlemeye değer bulduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Bir Gece Masalı dizisinin çekimlerinin de tüm hızıyla devam ettiği ortaya çıktı. Burak Deniz yaptığı açıklamada ilk 3 bölümün çekildiğini ve dördüncü bölüm çekimlerini yapmakta olduklarını anlattı. Burak Deniz, “İş devam ediyor, 4. bölüme başladık” dedi.

Ersin Arıcı ile Beril Pozam ikilisinin düğününe katılan Burak Deniz, Ersin ile çok iyi arkadaşlıklarının bulunduğunu söyledi.

Netflix’te yayınlanan Şahmaran dizisinin ikinci sezonuna geri dönüşlerin çok güzel olduğunu anlatan Burak Deniz, “Güzel başladı, geri dönüşler de güzel oluyor. İlk sezona göre daha başarılı bildiğim kadarıyla, rakamlara baktığımızda. Keyifle çektiğimiz bir projeydi” şeklinde konuştu.

Şahmaran dizisinin hikayesinin kendisini çok etkilediğini de anlatan Burak Deniz, herkesin çok güzel çalıştığını ve iyi oyunculuklar sergilendiğini de sözlerine ekledi.