Ana sayfa Dizi Haberleri Bir iddialı yapımdan diğerine! Yargı dizisinin Zafer’i Ali Seçkiner Oğlum’a transfer oldu!

Bir iddialı yapımdan diğerine! Yargı dizisinin Zafer’i Ali Seçkiner Oğlum’a transfer oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisi iddiasını daha ilk bölümünden itibaren kanıtlamış bir dizi. Bunu son bölümüyle elde ettiği reyting birinciliğiyle bir kez daha gösterdi. Oğlum dizisi de oyuncu kadrosu ve hikayesiyle çok iddialı bir şekilde geliyor. Bu iki iddialı dizi arasında önemli bir oyuncu transferi gerçekleşti.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Yargı dizisinde Pınar Deniz’in canlandırdığı Ceylin karakterinin babası Zafer’i canlandıran Ali Seçkiner, Show TV’nin çok yakında ekrana gelecek olan Oğlum dizisine transfer oldu.

Başarılı oyuncu Ali Seçkiner, çok iddialı bir yapım olan Yargı’dan bir başka iddialı dizi Oğlum’a geçerek kariyerinde önemli bir adım attı. Yargı’da Ceylin’in babası Zafer uzun süredir kayıptı. Zafer, Ilgaz’ın kardeşi Çınar’ı öldürmek üzere kaçırmıştı. Ancak aralarında çıkan kavgada Zafer silahla öldürülmüştü. Çınar ve Ilgaz’ın babası Metin de cesedi yok etmeye çalışırken kaybetmişti.

Bir iddialı yapımdan diğerine! Yargı dizisinin Zafer'i Ali Seçkiner Oğlum’a transfer oldu! 7

Sonuç olarak Zafer’in cesedi kaybolmuştu. Bu durum Zafer’in gerçekten ölüp ölmediği konusunda izleyicilerde büyük soru işareti yaratmıştı. Ancak bu durum Zafer’i canlandıran oyuncu Ali Seçkiner’in Oğlum dizisine geçmesiyle bir nevi yanıt buldu. Bu durumda yüksek ihtimal Zafer öldü.

57 yaşındaki başarılı oyuncu Ali Seçkiner, tiyatro ve müzik okumuş bir sanatçı. Rol aldığı Bir Aile Hikayesi’nde canlandırdığı Şakir karakteriyle çıkış yapan oyuncu bugüne kadar Ferhunde Hanımlar,
Şahsiyet, Arıza, 50 Metrekare gibi dizilerde rol aldı.

Show TV’de yayınlanacak Oğlum dizisinde üç güçlü kadın oyuncu Canan Ergüder, Songül Öden ve Nihal Yalçın rol alıyor. Dizinin erkek oyuncu kadrosu da Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman ve Kubilay Aka’dan oluşuyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeni ise Kara Para Aşk’a imzasını atan Ahmet katıksız.