Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Murat Ünalmış öyle bir şaka yaptı ki hayranları buz kesti!..

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış öyle bir şaka yaptı ki hayranları buz kesti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da canlandırdığı ‘Demir Yaman’ karakteriyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Murat Ünalmış, dizinin 3. sezonunun finalinde izleyiciye veda etmişti.

Ancak dizinin sadık seyircisi bir süre ‘Demir Yaman’ karakterinin öldüğüne inanmamış, çıkıp gelmesini bekleyenler bile olmuştu. Kesin olarak diziye veda eden ünlü oyuncu bir süredir ekranlardan uzakta.

Oyuncu ekranlara ara verdiği süreçte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sevenleriyle hasret gideriyor. Murat Ünalmış instagram hesabından yaptığı son paylaşımında öyle bir şaka yaptı ki, hayranlarının kısa bir sürede olsa buz kesmesine neden oldu.

Kucağında kuzu ile fotoğrafını paylaşan oyuncunun fotoğrafın altına yazdıkları hayranlarının yüreğini hoplattı.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış öyle bir şaka yaptı ki hayranları buz kesti!.. 7

Paylaşımına, ‘Bu ana kuzusunu yıkadıkları için annesi kabul etmemiş. Bizde kesip tasarrufta bulunalım dedik.  Şaka şaka sevmeye geldik.’ notunu düştü.

Oyuncunun bir takipçisi, ‘Valla bir an kestiğinizi zannettim’ yorumuyla dikkat çekti. Murat Ünalmış’ın şakasını fark eden takipçileri, ‘Çok tatlısınız’ yorumlarında bulundular.

Murat Ünalmış’ın paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.  ‘Demir Yaman’ karakteriyle fenomen olan oyuncunun hayranları, Murat Ünalmış’ı yeni sezonda tekrar ekranda görmeyi beklerken oyuncu ekranlara verdiği bu arada, Kapadokya’da açtığı restoranıyla ilgilenmeyi tercih etti.

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan oyuncu, hayranlarını sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından bilgilendirmişti.

Murat Ünalmış’ı ekranlarda görmeyi özleyen hayranları oyuncunun yeni projesini heyecanla beklese de, ünlü oyuncu bir süre daha hayranları ile sosyal medya üzerinden hasret gidereceğe benziyor.