Ana sayfa Dizi Haberleri Bir, iki, üç değil… Teşkilat dizisine tam 9 oyuncu katıldı!

Bir, iki, üç değil… Teşkilat dizisine tam 9 oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Teşkilat, yeni sezona başlıyor… 26 Eylül Pazar akşamı için milyonlarca dizi hayranı heyecanla yeni bölümü bekliyor. İlk sezonda 14 bölüm ekrana geldi ve hayranları büyük bir ilgi gösterdi. Diziye yönelik bazı amatörlükler nedeniyle yapılan eleştirilerde haklılık payı vardı.

Ancak Teşkilat dizisi ikinci sezona çok etkileyici bir şekilde geliyor… Dizinin hikayesinde önemli değişimler yaşanırken, bunun yanı sıra oyuncu kadrosunda da önemli adımlar atıldı. Görsel zenginliğin yanı sıra, daha etkileyici çekimler ve kurgu ile birlikte TRT1 dizisi yeni sezonda izleyicileri daha fazla etkileyecek.

Teşkilat dizisinde 3 önemli isim öne çıkıyor. Gürkan Uygun, Hakan Boyav ve Turgut Tunçalp… Bu üç isim dizinin ikinci sezonunun gidişatını belirleyecek. Ancak dizinin ekibine toplamda 9 oyuncu katıldı. Yani ilk sezona göre büyük bir değişim göreceksiniz.

Bir, iki, üç değil... Teşkilat dizisine tam 9 oyuncu katıldı! 9

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Ezgi Şenler gibi önemli isimler rollerine devam edecek. bu isimlerin yayında diziye ikinci sezonda dahil olan 9 kişi şöyle: Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp, Mustafa Açılan, Ali Öner, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Nil Günal, Hilal Öztunca..

Yine etkileyici hikayelerle izleyenleri ekran başına oturtacak olan dizinin hikayesine yönelik olarak da güçlü adımlar atıldı. Reyting rekorları kırması ile bilinen ve ilk sezonu nefes kesen sahnelerle dolu olan dizi, yeni dönemde çok daha iddialı olacak. Türkiye savaş teknolojileri konusunda geldiği noktanın da altının çizileceği konular göreceksiniz.

Bir, iki, üç değil... Teşkilat dizisine tam 9 oyuncu katıldı! 10

İHA ve SİHA’ların yanı sıra Özel Kuvvetler Komutanlığı ve Polis Teşkilatı’na bağlı özel kuvvetler de ‘Teşkilat’ın vatan için hayatlarından vazgeçmiş kahramanlarının en büyük destekçisi olacak.

Yeni sezon öncesinde başrol oyuncularının silah ve yakın dövüş eğitimlerinde de görev alan özel kuvvetler mensupları, dizinin bazı kritik sahnelerinde kamera karşısına da geçecek!

Teşkilat’ın yeni sezonu nefes kesen maceralara sahne olacak. İlk sezonunda güncel jeopolitik olaylara ışık tutan ve bu yönüyle büyük ilgi gören dizi, yeni sezonunda da deyim yerindeyse dünyayı dolaşacak!

Bir, iki, üç değil... Teşkilat dizisine tam 9 oyuncu katıldı! 11

‘Teşkilat’ın ilk sezonunda ölmeden ölmeyi kabul eden ekip üyeleri, Türkiye’nin çıkarlarını korumak için Yunanistan’dan Fransa’ya ayrıca Almanya’dan Suriye’ye kadar birçok farklı coğrafyada soluk kesen maceralara atılmıştı.

Dizinin yeni sezonunda da ekip adeta dünya turu atacak! ‘Teşkilat’ın güncel jeopolitik gelişmeleri de ele alan hikayesi, yine dünyanın birçok farklı coğrafyasına uzanacak!