Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin Çukur kadar büyük etki yapması beklenen bir dizisi var!

Show TV’nin Çukur kadar büyük etki yapması beklenen bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Aziz dizisinde çekimler yoğun bir şekilde devam ediyor. Hikayesi Antakya’da geçen diziden görüntüler de basına yansımaya devam ediyor.

Aziz dizisi, Hatay’ın Türkiye Cumhuriyeti’ne katılmasından hemen önceki yıllarda geçen bir hikayeye sahip. İzleyicileri yıllar öncesine götürecek olan dizide Murat Yıldırım, Damla Sönmez ile Simay Barlas başrolleri paylaşıyor… Üç ünlü ismin de heyecanla bekleyen hayranları, sosyal medyada paylaşımlar yaparak diziyi öne çıkartıyor.

4 yıllık dizi özlemini 2020 yılında Ramo ile noktalayan Murat Yıldırım, yine aynı kanalda yayınlanan aksiyonu bol diziyle güçlü bir geri dönüş yaşadı. Ramo dizisinin ikinci sezonu ilk sezonuna göre çok daha iyi geçti. Murat Yıldırım hayranları dizinin devam etmesini beklerken sürpriz bir final kararı gelmişti.

Show TV'nin Çukur kadar büyük etki yapması beklenen bir dizisi var! 1

Ancak sonrasında ünlü oyuncunun yine aynı ekranda Aziz dizisinin başrolünde yer alacağı ortaya çıkınca tüm hayranları büyük bir sevinç yaşamıştı. İşte o sevinç yaşatan Aziz dizisinin çekimlerinde de çok ilginç anlar yaşanıyor…

Öncelikle Murat Yıldırım’ın imajının çok etkili olduğunu görebilirsiniz. 13 Nisan 1979 doğumlu olan Murat Yıldırım, şu anda 42 yaşında. Ancak oyuncunun yeni dizisindeki imajı 20’li yaşlarda bir genç gibi gözüküyor… Yeni haliyle hayranlarından büyük ilgi gören ve pozitif yorumlar alan oyuncu, yakında ekranda yerini alacak.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizide karizmasıyla yine kendini gösteren Murat Yıldırım, yakışıklılığı ile de kadın hayranlarını etkileyecektir.

Show TV'nin Çukur kadar büyük etki yapması beklenen bir dizisi var! 2

Dizinin yayın tarihi ve günü henüz belli olmadı. Ancak 1930’lı yıllarda geçmesi ve o dönemin politik atmosferi de düşünüldüğü zaman Türkiye Cumhuriyeti adına çok önemli olan Hatay meselesinin tam da öncesinde geçen bu hikayede nasıl mesajlar verileceği merakla bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan usta isimler, ne kadar etkili bir yapımın geldiğinin mesajını veriyor. Başrollerin dışında; Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Füsun Demirel, Ayten Soykök, Suzan Kardeş gibi isimler oyuncu kadrosundaki gücü de yansıtıyor.

Aziz dizisinin Show TV’ye damga vuran ve tam 4 sezon süren Çukur dizisi kadar etkili olması bekleniyor… Dizinin hem atmosferi hem de oyunculuk performanslarının çok iyi olması ve reytinglerde de çok iyi bir noktaya ulaşması beklentiler dahilinde.