Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Kadın Bir Erkek dizisi senaristleri yazıyor, Aşk Kumardır dizisinin başrolü Ecem Erkek!

Bir Kadın Bir Erkek dizisi senaristleri yazıyor, Aşk Kumardır dizisinin başrolü Ecem Erkek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ecem Erkek, uzun yıllardır televizyonda devam eden ve tiyatro tadını ekrana taşıyan Güldür Güldür Show programında çok başarılı işler yaptı. Ecem Erkek, Naime isimli karakter ile akıllara yazılırken, geçen sezon oyuncunun yeni işler yapmak için ekipten ayrıldığı ortaya çıktı.

Ecem Erkek’in hayranlarının merakla beklediği yeni projesi bir dizi olacak… Aşk Kumardır isimli yeni dizinin çekimlerine başlandı. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen platformu için çekimlerine başlanan dizinin senaristi de dikkat çeken bir isim.

Bir Kadın Bir Erkek dizisi senaristleri yazıyor, Aşk Kumardır dizisinin başrolü Ecem Erkek! 8

Emre Karayel ve Demet Evgar ikilisinin uzun süre bir arada rol aldığı Bir Kadın Bir Erkek isimli dizinin senaristleri Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan yeni projenin hikayesini yazan isimler olarak öne çıktı.

Aşk Kumardır bir komedi dizisi olacak ve Ecem Erkek de yine komik bir karakter ile hayranlarını güldürecek. Dizinin setinden ilk fotoğraflar da yayınlandı.

Bir Kadın Bir Erkek dizisi senaristleri yazıyor, Aşk Kumardır dizisinin başrolü Ecem Erkek! 9

EXXEN’de yakında yayınlanacak olan “Aşk Kumardır” dizisinin çekimleri başladı. Yapımcılığını Hap Film Yapım’ın, yönetmenliğini Nezih Helvacıoğlu’nun üstlendiği dizinin dikkat çeken bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Senaryosunu “Bir Kadın Bir Erkek”in senaristlerinden Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan’ın yazdığı, komedi türündeki “Aşk Kumardır”ın başrollerinde şu isimler yer alıyor: “Ecem Erkek, Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam, Emre Taştekin.”

Bir Kadın Bir Erkek dizisi senaristleri yazıyor, Aşk Kumardır dizisinin başrolü Ecem Erkek! 10

Her bölümü yaklaşık 20 skeçten oluşan dizide; kadın-erkek ilişkileri, arkadaşlıklar, insani zaaflar ve absürt durumlar farklı bir komedi anlayışıyla ele alınıyor.

‘Aşk Kumardır’ yakında EXXEN’de izleyicilerle buluşacak.