Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisi diğerlerine benzemiyor! İşte Uraz Kaygılaroğlu’ndan zorluk itirafı!

Üç Kuruş dizisi diğerlerine benzemiyor! İşte Uraz Kaygılaroğlu’ndan zorluk itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Uraz Kaygılaroğlu, son yılların en beğenilen ve performansıyla da övgüleri hak eden oyunculardan birisi. Es Es isimli ilk dizisine çıktığında henüz 21 yaşında olan oyuncu, aradan geçen 14 yılın ardından bir hayli tecrübe kazandı ve milyonlarca da hayranı bulunuyor.

Harem, Yedi Güzel Adam, Baba Candır, Masum Değiliz, Ege’nin Hamsisi, Sefirin Kızı gibi önemli dizilerde izlediğimiz Uraz Kaygılaroğlu, bu sezona Üç Kuruş dizisinin başrolünde başladı… Çok iyi geri dönüşler alan dizinin güçlü reytingler elde etmesi de hikayenin sevildiğini gösteriyor.

İçerde ve Çukur’un devamı niteliğinde gösterilen Ay Yapım projesi olan Üç Kuruş, Uraz Kaygılaroğlu’nun rol aldığı diğer dizilere pek de benzemiyor. Bunun nedeni ise sürekli sokakta çekimlerin yapılması ve bunun oyuncuları çok zorlaması durumu…

Üç Kuruş dizisinde Roman Kartal karakterini canlandıran oyuncu, koronavirüsü atlattı ve yeniden sete dönüş yaptı… Yılbaşını da evinde karantina altında geçiren oyuncu, bu süreçte dinlenme fırsatı bulduğu itirafını da yaptı.

Çünkü, Üç Kuruş dizisinin yoğun sokak çekimleri sezon başından bu yana tüm ekibi bir hayli yordu. Oyuncu, zorlandığını kabul etti ve şöyle konuştu: “Güzel gidiyor, mutluyuz. Zor, yoğun, sokakta geçen bir dizi olduğu için daha önce çalıştığım işlere pek benzemiyor. O anlamda biraz daha zorlayıcı. Onun dışında karşılığını alıyor olmak keyif veriyor. Ben de Kartal’ı seviyorum, oynaması da eğlenceli.”

Sokakta güzel teklifler aldığını ve dizi izleyicilerinin beğenisini kazandıklarını anlatan Uraz Kaygılaroğlu, sevildiklerini sokakta gördüğünü anlattı.

Hayatının iş olduğunu ve koronaviürüs olunca dinlenebildiğini anlatan oyuncu, mütevaziliği ile bir kez daha dikkatleri çekti.