Ana sayfa Dizi Haberleri Koronavirüs atlatan Yusuf Çim, birbirinden faklı iki diziyle geri dönüyor!

Koronavirüs atlatan Yusuf Çim, birbirinden faklı iki diziyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yusuf Çim, 2015 yılında Çilek Kokusu dizisindeki Burak karakteri ile setlere adım attığında zaten şarkıcılığı ile tanınıyordu. 2013 yılından itibaren hem şarkıcılık hem oyunculuk hem de sunuculuk kariyeri bulunan Yusuf Çim, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Son dönemde dizilere ağırlık veren oyuncu, 2021 yılında Akrep isimli Star TV dizisinde Aras karakteri ile çok başarılı bir performans ortaya koydu. Mevlana isimli TRT dizisinin kadrosunda yer alan Yusuf Çim ayrıca bein connect için çekimleri süren Hayaller ve Hayatlar isimli dizinin kadrosunda da bulunuyor.

Aynı dönemde iki dizi için ter döken oyuncu hem İstanbul hem de Konya’da yapılan çekimler nedeniyle sürekli seyahat halindeydi… Ancak geçtiğimiz hafta koronavirüse yakalanan oyuncu, iki dizisinin de setinde aksama yaşanmasına engel olamadı.

Koronavirüs atlatan Yusuf Çim, birbirinden faklı iki diziyle geri dönüyor! 7

Karantina sürecini atlatan ve sağlık durumu da iyi olan oyuncu yeniden yoğun temposuna devam ediyor. Romantik komedi dizisi olan Hayaller ve Hayatlar’da Özge Gürel ile partner olan oyuncu, yakında hayranları ile bein connect platformunda buluşacak.

Konya’da yapılan ve uluslararası düzeydeki platoda çekimleri devam eden Mevlana dizisinde de yer alan Yusuf Çim, yeniden ekibe katılarak çekimlere kaldığı yerden devam ediyor… Oyuncu, başrol Bülent İnal’ın canlandırdığı Mevlana karakterinin oğlu Sultan Veled olarak da hayranlarının karşısına çıkacak.

Yusuf Çim birbirinden çok farklı iki karakter ile son yıllardaki en yoğun dönemini geçiriyor.