Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Litre Gözyaşı dizisinde kıpırdanma umut oldu!

Bir Litre Gözyaşı dizisinde kıpırdanma umut oldu!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Kanal D’nin uzun süre mesai harcadığı, tanıtımlarıyla büyük çaba sarf ettiği Bir Litre Gözyaşı dizisi ilk 4 bölümde reytinglerde beklentilerin altında kalmıştı. Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Sanem Çelik ve Tolga Tekin’in başrollerindeki dizi gerçek bir hayat hikayesinden uyarlandı.

Kanalın 6. bölümde final yapma ihtimalinin ortaya çıktığı biliniyordu. Ancak Kanal D, dizinin senaryosuna müdahale ederek yeni bir ekibin yazmasına ve bazı düzenlemeler yapılmasına karar verdi.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin 5. bölümünde kıpırdanan reytingler de umut oldu.

Bir Litre Gözyaşı dizisinde kıpırdanma umut oldu! 7

Geçen hafta 3 reytingleri geçemeyen dizi, bu hafta vites yükseltti 3 reyting barajını aşarak gelecek için bir umut verdi.

AB grubunda daha iyi performans sergileyen dizi, totalde de yukarı yönlü atak yaptı.

Dizinin senaryo müdahalesi sonrası reytingini biraz daha artırması durumu toparlamasına yetecek.

SENARİST DEĞİŞİKLİĞİ

Reytingi düşük olan dizileri 4-5 bölüm sonra ekrandan kaldıran Kanal D’nin Bir Litre Gözyaşı projesinin üzerinde uzun zamandır çalışıyor olması ve hikayeye inanması nedeniyle, yapılacak kimi değişiklikleri deneme yoluna gittiği görülüyor.

Serhan Şahin’in yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu daha önce ‘Zerda’, ‘Bir İstanbul Masalı’, ‘Hırsız Polis’, ‘Bıçak Sırtı’, ‘Kapalıçarşı’ gibi dizilerde de imzası olan Neşe Şen ile birlikte Sertaç Ergin ve Gül Meriç Özen yazıyordu.

Dizinin senaristlerinin değiştiği gündeme geldi. Medyatava’dan Birsen Altuntaş, Hayal Taciri ekibinin, bu hafta ekrana gelecek olan 5. bölümden sonra yeni bölümleri yazmaya başlayacağını duyurdu.