Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı geldi, Elimi Bırakma dizisi düşüşe geçti!

Savaşçı geldi, Elimi Bırakma dizisi düşüşe geçti!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Detay

Pazar akşamları O Ses Türkiye’nin yanı sıra; Savaşçı, Elimi Bırakma, Ağlama Anne ve Bir Litre Gözyaşı dizileri ekranda reyting için mücadele ediyor.

Geçtiğimiz hafta Savaşçı dizisinin yokluğunda Elimi Bırakma hem totalde hem de AB grubunda birinci olmuştu. Geçen hafta Savaşçı dizisinin yeni bölümü ekrana gelmemişti. Bu fırsatı değerlendiren Elimi Bırakma her iki kategoride de birinciliği göğüslemişti.

4 Kasım Pazar akşamı ise Savaşçı dizisi 52. yeni bölümüyle ekrandaydı. Elimi Bırakma dizisi bir miktar reyting kaybetti ama bu küçük kayıp bile sıralamasını hemen değiştirdi.

Dün akşam ekranda müthiş bir yarış vardı. Totalde Savaşçı ve AB grubunda da O Ses Türkiye birinci oldu. Elimi Bırakma’nın geçen hafta 1. olduğu totalde 5. sıraya gerilemesi dikkat çekiciydi. Totalde reytinglerin birbirine yakın seyrettiği de gözlemlenmekte.

Savaşçı geldi, Elimi Bırakma dizisi düşüşe geçti! 7

AB grubunda ise zirveyi kaybeden Elimi Bırakma, ikinci sırada yer aldı. O Ses Türkiye’nin geçtiğimiz haftadan daha iyi performans sergilemesi ve Elimi Bırakma’nın da küçük bir miktar gerilemesi dikkat çekti.

Savaşçı dizisi ise totalde zirvenin sahibi olurken AB grubunda günü 4. sırada tamamladı.