Ana sayfa Sosyal Medya Bir oyuncunun düşmek istemeyeceği pozisyona Serenay Sarıkaya düştü!

Bir oyuncunun düşmek istemeyeceği pozisyona Serenay Sarıkaya düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Bergen filmi noktasında bir oyuncu için pek de tercih edilmeyen pozisyona düştü. Serenay Sarıkaya’nın 2,5 yıl hazırlandığı projenin övgüsünü Farah Zeynep Abdullah alıyor!

Bergen filmi için büyük hazırlıklar yapan, şan dersleri alan, kendisini geliştiren, aracında bile giderken arabesk dinleyen ve Bergen’in hayatı noktasında birçok özel çalışma yapan Serenay Sarıkaya, yaşanan ertelemelerden sonra yapımcı değişince projeye veda etmişti.

Oyuncu o dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımında 2,5 yıl projeye hazırlandığını ve büyük bir heyecan duyduğunu da belirtmişti. Serenay Sarıkaya, birçok kez pandemi ve çeşitli nedenlerle ertelenen çekimlerden sonra ansızın gelen yeni çekim takviminin kendi planına uymaması nedeniyle Bergen filminde yer alamayacağını duyurdu.

Bergen filmi Serenay Sarıkaya’nın ayrılığının ardından Masumlar Apartmanı dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Farah Zeynep Abdullah’ın oldu. Çekimler yapıldı, film vizyona girdi ve büyük de beğeni topladı.

Kimileri Farah Zeynep Abdullah’a şarkı söylemesi üzerinden eleştiriler yaparken, birçok kişi ise oyuncunun sanatını övdü ve ona destekte bulundu.

Bir oyuncunun düşmek istemeyeceği pozisyona Serenay Sarıkaya düştü! 7

Serenay Sarıkaya ise 2,5 yıl boyunca emek verdiği, hazırlandığı ve heyecan duyduğu bir projenin dışında kalmak durumunda kaldı… Bu bir oyuncu adına pek de bulunmak istenen bir pozisyon değil.

Serenay Sarıkaya, filmi izlemeyi düşündüğünü belirtti ve bir ara birlikte yol aldığı ekip arkadaşları için de güzel dileklerde bulundu. Oyuncunun bu yaklaşımı da karakterinin bir yansıması oldu. İşte Serenay Sarıkaya’nın sözleri:

“İzlemeyi tabii ki düşünüyorum. Çok uzun bir süre birlikte yol aldığım ekip arkadaşlarımın çok özenle, büyük bir gayretle yaptıklarını biliyorum. Çok merak ediyorum, yolları açık olsun. Bu işler kısmet işi. Zamanlama da tutmadı. Bizim sebebiz oydu. Biraz da kısmet işi. Farah’ın kısmetiymiş, hiç dert değil. Müthiş bir şey çıktığına eminim.”

Serenay Sarıkaya bu sözleri Farah Zeynep Abdullah’a giden bu övgülerden ve kendisinin projeye o kadar emek vermesine rağmen dışında kalmasından rahatsız olmadığını da ifade etmiş oldu.