Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi reytinglerde zirveden koptu, umutlar söndü!

Üç Kuruş dizisi reytinglerde zirveden koptu, umutlar söndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Üç Kuruş dizisi Show TV ekranında pazartesi akşamları ekrandaki yerini korumakla birlikte, reyting sonuçları tatmin etmemeye başladı. Bir süredir devam eden bu sorunun artık kalıcı bir şekilde çözülemeyeceği de anlaşılıyor.

Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizi bir Ay Yapım projesi. Çukur dizisinin devamı niteliğinde anlaşılan Üç Kuruş, yüksek beklentileri karşılayamadı. Diziyi izleyenler en çok da bu oyuncu kadrosunun yeterince iyi kullanılamadığı eleştirilerini yapıyor.

Hikayesi noktasında birçok eleştiri gelen Üç Kuruş’un sadık izleyici kitlesi konusunda da iyi bir durumda olmadığını reytinglerden anlayabiliyoruz. 4’lü oranlara kadar inen dizinin reytinglerinde bir düzelme ihtimali vardı ama her geçen hafta bu daha da düşük bir ihtimal haline geldi.

Dizinin gidişatının iyi olmadığını düşünen hayranlar, 17. bölüm sonunda işlerin iyiye gitmediğinin farkında. 7 Mart pazartesi günü yayınlanan bölüm ile tüm kişiler kategorisinde altıncı olabilen dizi, yine de 5’e yaklaşan oranıyla ayakta kalabilecek bir görüntü çizdi.

Yedinciliğin elde edildiği AB’de bir hayli düşen reytingler, ABC1’de biraz daha iyi reytinglere rağmen dizi sekizinci sırayı elde etti.

Üç Kuruş için hikayenin heyecanı ve kurgusu bakımında birçok izleyici tatmin olsa da, dizinin ilk zamanlardaki kadar yoğun bir izleyiciye ulaşamadığını ve düşüşün de kalıcı olduğunu artık söyleyebiliriz.