Ana sayfa Yabancı Dizi Bir Polisiyeden Beklediğimiz Her Şey: The Mallorca Files

Bir Polisiyeden Beklediğimiz Her Şey: The Mallorca Files

tarafından ker_def

İyi bir polisiye, izleyicisine aksiyon ve gizem dolu yüksek adrenalinli dakikalar yaşatırken, çözülmeyi bekleyen pek çok bulmacayı da içinde barındırır. Başarılı bir dizi izleyicisini ustalıkla hikayenin içerisine çeker ve kişi nasıl olduğunu anlamadan bir anda kendini başroldeki dedektifin ortağı olarak bulur. Kendinizi keyifli bir maceranın ortasında bulacağınız The Mallorca Files ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor.

İspanyol adasının eşsiz manzaraları eşliğinde suç dosyalarının aralandığı The Mallorca Files, 5 Haziran saat 21:00 itibariyle ikinci sezonuyla Digitürk ve Tivibu platformlarında yer alan BBC First ekranlarında altyazı seçeneği ile yer alacak.

Yayınlandığı tarihten itibaren oldukça sevilen dizinin ilk sezonunda Hazar Ergüçlü’yü Azra Bolat karakteriyle konuk oyuncu olarak izlemiştik. Temposuna hız kesmeden devam eden bu İngiliz dizisi, yeni sezonunda yıldız isimlere de yer vermeye devam ediyor. Dizinin sevilen dedektifleri Miranda ve Max, onları bekleyen yeni suçlulara karşı güçlerini birleştirmek için tekrar geri dönüyorlar.

Birbirlerine zıt karakterdeki bu iki dedektif nihayet uyum sağlamayı başarırken, bu kez çarpıcı mekanlar ve daha da zorlayıcı suçlu vakaları onları bekliyor. İlk sezona göre giderek daha da karanlıklaşan hikayede bizleri ünlü Drax mağaralarında son notalarını söyleyen bir opera yıldızından, İspanyol İç Savaşı’nın gerçek anlamda yeniden yüzeye çıkan karanlık tarihine kadar pek çok ilginç olay bekliyor.

İspanya’nın Mallorca adasındaki olaylar giderek daha da ateşleniyor. Zeki dedektiflerimiz ele aldıkları cinayet vakalarını çözmeye çalışırken, bizler de ekran başında keyifle onlara eşlik edeceğiz. Evde geçirdiğimiz vakti eğlenceli hale getirmenin ve içimizdeki dedektifi ortaya çıkartmanın belki de tam zamanı, ne dersiniz?