Ana sayfa Sosyal Medya Görünce çok şaşıracaksınız! Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez son gösterisini göbek atarak yaptı!

Görünce çok şaşıracaksınız! Mucize Doktor’un Ali Vefa’sı Taner Ölmez son gösterisini göbek atarak yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve dün akşam yayınlanan 64. bölümüyle ekranlara veda eden Mucize Doktor hala sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olmaya devam ediyor. Son anına kadar dizilerini yalnız bırakmayan izleyiciler, paylaşımlarıyla gerçek bir sadakat örneği sergiliyor.

İzleyiciler, paylaştıkları mesajlarda elbette dizinin bitmesinden ötürü hissettikleri üzüntüyü dile getiriyor. Dizinin ana karakteri otizmli doktor Ali Vefa’nın hayata tutunma çabası tüm izleyicilerin kalbini fethetmiş, Ali Vefa’yı izleyicinin ailesinden biri haline getirmişti.

Ali Vefa’yı canlandırırken sergilediği üstün performansla kariyerinde büyük bir ivme yakalayan aktör Taner Ölmez’in yeteneği sayesinde Mucize Doktor, Türk dizi tarihinde unutulmazlar arasında yerini aldı.

Dizinin çekimlerinin sona ermesi sette büyük bir partiyle kutlandı. Ali Vefa ve Nazlı’nın düğün sahnesinin hemen ardından yapılan partide büyük bir eğlence vardı.

Görünce çok şaşıracaksınız! Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez son gösterisini göbek atarak yaptı! 7

Sosyal medyada partiden paylaşılan bir videoda Taner Ölmez’in neşesi kameraya yansıdı. Dizinin başarılı bir şekilde sona erişini ekip arkadaşlarıyla birlikte göbek atarak kutlayan Taner Ölmez’in neşesi bir anlamda Ali Vefa’nın hikayesinin de sonuydu.

İşte Taner Ölmez ve ekip arkadaşlarının dizinin sona erişini partiyle kutladığı anlar.