Ana sayfa Sosyal Medya Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Elif Erol sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu!..

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Elif Erol sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin günlük dizisi  Yaralı Kuşlar ile geniş bir kitle tarafından tanınan oyuncu Elif Erol 15 yaşına basan oğlunun doğum gününü sosyal medyada kutladı.

Instagram hesabında duygusal bir paylaşım yapan oyuncu, oğluyla fotoğrafının altına şunları yazdı; “Bugün seni dünyaya getirişimin 15.yılı ve seni bize hediye eden yüce Allah’a binlerce şükürler olsun…İyi ki bizim oğlumuzsun…İyi ki doğdun oğlum…Rabbim seni ve tüm çocukları korusun…Doğum günün kutlu olsun.”

2007 yılında, Mustafa Erdoğan ve Yılmaz Erdoğan‘ın kardeşi Deniz Erdoğan ile evlenen oyuncunun bu evlilikten olan oğlu Beran Erdoğan’ın doğum günü dolayısıyla yaptığı paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Elif Erol sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu!.. 7

Elif Erol’a şöhret kapısını açan ve Türkiye’de 165 bölüm yayınlanan Yaralı Kuşlar dizisi yurt dışında yayınlandığı ülkelerde de çok sevildi. Dizide ‘Hülya’ karakterini canlandıran Elif Erol’un ünü diziyle birlikte İspanya, Kolombiya, Porto Riko, El Salvador gibi ülkelerde de artmaya başladı.

Elif Erol, konservatuar mezunu, tiyatro kökenli oyuncu olmasının yanı sıra aynı zamanda profesyonel dansçı, oyuncu bir dönem, yönetmenliğini Mustafa Erdoğan’ın yaptığı Anadolu Ateşi Dans topluluğunda da dansçı olarak görev aldı.