Ana sayfa Dizi Haberleri Yaralı Kuşlar dizisi Latin Amerika’da çok sevildi; Elif Erol popüler oldu!

Yaralı Kuşlar dizisi Latin Amerika’da çok sevildi; Elif Erol popüler oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin günlük dizi olarak ekrana getirdiği Yaralı Kuşlar, 165.bölümüyle birlikte final yapmıştı. Dizi, Türkiye’de reyting noktasında beklentilerin altında kaldı. Ancak yurt dışında yayınlandığı ülkelerde çok sevildi.

Latin Amerika ülkelerinde “Omer Suenos Rabados” isimiyle ekranlarda yer alan Yaralı Kuşlar dizisinde rol alan oyunculara da büyük ilgi var. Bu isimlerden birisi de Elif Erol oldu.

Dizide Hülya karakterini canlandıran Elif Erol’un ünü İspanya, Kolombiya, Porto Riko, El Salvador gibi ülkelerde artmaya başladı. Sosyal medyada Elif Erol hakkında birçok mesaj paylaşılıyor.

Yaralı Kuşlar dizisi Latin Amerika'da çok sevildi; Elif Erol popüler oldu! 8

Elif Erol aynı zamanda iyi derecede İngilizce ve İspanyolca konuşuyor. Sosyal medya hesabından birçok mesaj alan oyuncu, bunlara yanıt vermeye çaba harcıyor. Hayranlarının bu şekilde gönlünü almayı başaran Elif Erol, oyunculuğu ile de göz doldurdu.

Dizinin yayınlandığı tv kanalından ve diğer büyük kanallardan gelen program teklifi ve dergi çekimlerini kabul eden güzel oyuncu Küresel sıkıntılar biter bitmez İspanya ve Kolombiya’ya gideceğini belirtti.

Elif Erol Konservatuar mezunu Tiyatro kökenli oyuncu olmasının yanı sıra profesyonel dansçı, Uluslararası lisanslı antrenörü ve Dövüş gibi sayısız yeteneğe de sahip.

Yaralı Kuşlar dizisi Latin Amerika'da çok sevildi; Elif Erol popüler oldu! 9