Ana sayfa Dizi Haberleri Finale 4 bölüm kala Aile dizisi bir başarı hikayesi olarak anılmayı hak etti!

Finale 4 bölüm kala Aile dizisi bir başarı hikayesi olarak anılmayı hak etti!

tarafından ker_def

Aile isimli dizi 30. bölümü ile izleyicilere veda edecek. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı projenin başarılı bir iş olduğunu söylemek gerekiyor.

Dizinin başrolünde yer alan Tatlıtuğ ile Sarıkaya’nın en iyi dizi çifti seçildiği Altın Kelebek ödülü de haklı bir değerlendirme olarak görülmüştü.

Yıllar sonra yeniden sete dönen ve televizyon izleyicilerinin ilgisini çeken güçlü bir hikaye ortaya koyan iki başarılı oyuncu, sosyal medyanın da desteğini arkalarına aldı.

Aile dizisinde ilk başta 30 bölümlük bir hikaye ortaya çıktığı için dizinin reytingleri ortalamanın üstünde olsa bile, hikayenin uzatılması mümkün değildi.

İşte bu nedenle de 2024 yılının daha başlarında Aile dizisine veda etmek gerekecek.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin merakla beklenen 27. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Devin ameliyata alınırken, hastanede korku dolu bekleyiş başlıyor. Neşe, Devin’i koruyamadığı için Aslan’a öfkeyle tepki gösterirken; Aslan, gözyaşları içinde Cihan’a sığınıyor ve saldırıyla ilgili olan herkese ulaşmak istiyor.

Aslan’ın tanıtımda duyulan “Son kez elimi kirleteceğim!” sözleri ise yaşanacaklara dair merakı artırıyor.

‘Aile’nin özgün senaryosundan Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor.

Nejat İşler, Canan Ergüder, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aile dizisi 27. yeni bölümü ile 9 Ocak Salı akşamı izleyicileri yeniden ekrana bekliyor.