Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova reytingleri bıraktı, sosyal medyaya sarıldı!

Bir Zamanlar Çukurova reytingleri bıraktı, sosyal medyaya sarıldı!

tarafından ker_def

Reytingleri geçen 3 sezona göre düşen Bir Zamanlar Çukurova, yeni hikaye kurgusu ile geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeye devam ediyor. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol ikilisinin artık dizinin gidişatını belirlediği bu noktada, hikayenin de tamamen değişmesi kimseyi şaşırtmıyor… Ancak bu değişim sürecinde üst üste ayrılıklar da yaşanıyor. Murat Ünalmış’ın ardından bir başka başrol oyuncusu Kerem Alışık da hikayeye önümüzdeki haftalarda veda edecek. Oyuncunun sette çekimleri tamamlandı. Kerem Alışık, İstanbul’a dönüş yaptı ve yeni projeler için görüşmelere de başladı.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinde ise 105.bölüm geride kaldı… Dizinin güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları yine kendisini gösterdi.   ‘Bir Zamanlar Çukurova’da Hakan intikam için geldiği topraklarda düşmanına merhamet edip canını bağışlarken, gizemli bir kutuda gelen Demir’e ait yüzük, konaktakileri sevinç gözyaşlarına boğdu.

Bir Zamanlar Çukurova reytingleri bıraktı, sosyal medyaya sarıldı! 12

Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın 105’inci bölümü #İntikamPlanı etiketiyle sosyal medyanın gündemindeydi. Sosyal medyada binlerce mesaj paylaşıldı ve dizi geniş bir takipçi kitlesinden ilgi gördü. Reytinglerde ise artık birincilik iddiasından uzaklaşan Bir Zamanlar Çukurova, tüm kişiler kategorisinde üçüncü olurken, AB’de sekizincilik ve ABC1’de ise beşincilik elde etti.

Adba TV’nin verilerine göre 23 Eylül akşamı sosyal medyada en çok konuşulan konu Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. 17 binden fazla ileti paylaşıldı. Barbaroslar ve Camdaki Kız dizileri reytinglerde birincilik elde ederken, atv dizisi ise sosyal medyada birinci oldu.

Bir Zamanlar Çukurova reytingleri bıraktı, sosyal medyaya sarıldı! 13

Konağa gelen paketten Demir’e ait yüzüğün çıkması umutların yeniden dirilmesine sebep oldu. Paketin içinden çıkan notta Demir’in yakında döneceğini yazdığını gören Züleyha, büyük bir sevince kapıldı.

Ancak bu durum senaristlerin bir şekilde Demir karakterini hikayede tutma çabasının bir sonucu. Murat Ünalmış, geçen sezon sonunda yapımdan ayrıldı. Demir karakteri de ölerek hikayeye veda etti. Senaristler bir şekilde Demir’i hikayede tutmalı ki, dördüncü sezonda izleyici ilgisi daha fazla düşmesin…