Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dengelerde büyük değişiklik!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dengelerde büyük değişiklik!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ 4 Kasım Perşembe akşamı 20.00’de 111’inci bölümüyle atv ekranında olacak. Yeni bölümde dengelerin büyük değişiklik yaşayacağı olaylara şahitlik edeceksiniz. Tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde ederek iddiasını ortaya koyan dizi, 3 sezon süren birinciliklerin ardından Camdaki Kız’ın yüksek performansının gerisinde kaldı. Barbaroslar dizisi ile ikincilik mücadelesi içinde olan atv’nin sevilen dizisinde farklı duygular yaşatacak sahneler geliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dengelerde büyük değişiklik! 10

Leyla bebeği bekleyen korkunç kaza dizinin hüzünlü anları olacak. 111. yeni bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar şöyle:  Tek başına oyun oynayan Leyla, korkunç bir kaza sonucu balkondan düşer. Konakta büyük bir panik yaşanırken Züleyha, Fikret’le beraber Leyla’yı hastaneye yetiştirir. Kazanın ihmal sonucu yaşanması konak çalışanları için korkulu bir bekleyişe sebep olur.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dengelerde büyük değişiklik! 11

Betül’ün Yamanlar Holding’e verdiği zarar iyice ortaya çıkar. Züleyha’nın çıkmaza girdiğini gören Hakan, tereddüt etmeden büyük fedakarlıklar yapmaya kalkınca Abdülkadir’le karşı karşıya gelir. Ortağıyla çıkar çatışması yaşayan Abdülkadir, Hakan’a intikam planlarını hatırlatır ancak Hakan, Züleyha’ya aşık olduğunu itiraf eder.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dengelerde büyük değişiklik! 12

ÜMİT’İN CİNAYET KURBANI OLDUĞU ORTAYA ÇIKIYOR!

Aldığı gizemli telefon sonucu kızının cinayete kurban gittiğini öğrenen Ümit’in babası, savcıya gidip durumun araştırılmasını ister. Yapılan otopsinin ardından Ümit’in ateşli silahla öldürüldüğü açığa çıkınca Züleyha’yı büyük bir korku kaplar ve Fikret’e koşar. Kafa kafaya veren Züleyha ve Fikret, bu durumun içinden çıkmak için çare ararken, Abdülkadir ve Hakan’ın sakladığı cinayet silahı ortaya çıkacak mıdır?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde dengelerde büyük değişiklik! 13

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle perşembe 20.00’de atv’de.