Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova İbrahim Çelikkol’u kapınca, yeni Gülseren Budayıcıoğlu dizisi için tek aday kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova İbrahim Çelikkol’u kapınca, yeni Gülseren Budayıcıoğlu dizisi için tek aday kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülseren Budayıcıoğlu imzası taşıyan proje sayısı geride bıraktığımız sezon 4’e yükselmişti… Doğduğun Ev Kaderindir dizisi tv8 ekranında veda edince, yeni sezonda 3 dizi yoluna devam edecek. Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız ve Kırmızı Oda projeleri iddialı yapımlar olarak öne çıktı. Yeni sezonda da milyonlar yine bu dizileri izlemeye devam edecek.

Ancak Gülseren Budayıcıoğlu’nun Kral Kaybederse isimli kitabından uyarlanan dizi için de yoğun bir çalışma yapılıyor. Yeni dizi için senaryo çalışmaları devam ediyor ama oyuncu seçimi konusunda da bazı gelişmeler yaşanıyor.

Sert bir erkek karakterin yer aldığı Kral Kaybederse için en çok da İbrahim Çelikkol’un ismi gündemdeydi… Ancak ünlü oyuncu, atv’de yayınlanan ve ilk 3 sezonu çok başarılı geçen Bir Zamanlar Çukurova’yı tercih etti. Oyuncunun atv dizisinde çok güçlü bir karakter ile yer alacağı ve hikayenin yönünü de değiştireceği gelen ilk bilgiler arasında.

Bir Zamanlar Çukurova İbrahim Çelikkol'u kapınca, yeni Gülseren Budayıcıoğlu dizisi için tek aday kaldı! 8

Peki Kral Kaybederse dizisi için başrolü kim kapacak? İşte bu konuda ortada tek bir aday kaldı. O isim de Kıvanç Tatlıtuğ… Elbette ki yeni isimler de gündeme gelebilir ama en çok da iki isim üzerinde duruluyordu ve bu isimlerden birisi anlaşmasını yaptı.

En son Bir Denizaltı Hikayesi isimli Netflix dizisini çeken Kıvanç Tatlıtuğ, 2019 yılında ise Çarpışma isimli televizyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı. 2 yıldır televizyon ekranında yer almayan Tatlıtuğ’a farklı yapımlardan teklifler olduğu da kulislere yansıdı.

Bir Zamanlar Çukurova İbrahim Çelikkol'u kapınca, yeni Gülseren Budayıcıoğlu dizisi için tek aday kaldı! 9

Kral Kaybederse dizisinin ana merkezinde yer alan ve sert bir mizacı olan Kenan karakteri için şu anda teklif götürülen tek ismin Tatlıtuğ olduğu bilgisi var. Kenan adında iyi görünümlü, narsist ve vurdumduymaz bir adamın çocukluğundan bugüne karakterini şekillendiren şartları anlatıyor. Böyle etkileyici bir karakter için de çok güçlü oyunculuk gerekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ, şayet rolü kabul eder ise yeni sezonun en iddialı yapımlarından birisinde yerini almış olacak.

Tüm kadınların etrafında pervane olduğu Kenan karakteri yıkılmaz zannettiği egosunu bir anda yerle bir edilmiş halde buluyor. Ayrıca çaresizliği onu bir psikiyatriste danışmaya sevk ediyor. Bakalım dizinin merkezinde yer alan Kenan karakterini kim canlandıracak? Gelişmeler oldukça aktarmaya devam edeceğiz.