Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay için erken biten dizinin ardından Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu iyi bir moral oldu!

Birce Akalay için erken biten dizinin ardından Kuş Uçuşu’nun ikinci sezonu iyi bir moral oldu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Kanal D ekranında yayınlanan ve hikayesine çok güvendiği Bir Derdim Var dizisi ile yeniden hayranlarının karşısına geçti.

Perşembe akşamları yayınlanan dizinin reytingleri beklenildiği gibi gelmedi. Dizi perşembe reyting rekabetine yenildi ve altıncı bölüm itibariyle de final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Birce Akalay ile birlikte Mert Fırat’ın başrolündeki dizi, gençlerin sorunlarına odaklanan ve onlara yol gösterme iddiasını taşıyan bir yapımdı. Hikayesi ve konsepti noktasında takdir ile karşılanan dizi, Birce Akalay için de bir sosyal sorumluluk projesiydi. Ancak Birce Akalay’ı da hayal kırıklığına uğratan reyting sistemi, Bir Derdim Var projesinin de ekrana veda etmesinin sebebi oldu.

İşte böyle bir ortamda Birce Akalay’ı mutlu eden şey ise Kuş Uçusu isimli Netflix dizisine gösterilen ilgi oldu.

Kuş Uçuşu dizisinin heyecanla beklenen ikinci sezonu öncesinde İbrahim Çelikkol, Miray Daner, İrem Sak ve Şifanur Gül ile birlikte Birce Akalay da ekip yemeğinde yer aldı.

Neşeli geçen yemekte iyi bir dost oldukları bilinen Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un samimi halleri de fotoğraflara yansıdı.

Geçmişte bir TV kanalında çalıştığını anlatan Birce Akalay’a muhabirler İbrahim Çelikkol’un dizide canlandırdığı yapımcı Kenan rolü ima edilerek “Bu kadar yakışıklı bir yapımcınız olmuş muydu?” diye sordu.

Birce Akalay ise sorulara şu şekilde cevap verdi:

“O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak genel olarak çok bulunmuyor. O yüzden ne yapımcı, ne de başka bir sektörde çok karşılaşabileceğimi düşünmüyorum”

İbrahim Çelikkol ise Akalay’a duyduğu hayranlığını dile getirerek partnerini şu sözlerle övdü: “O benim en kıymetlim, en değerlim, hayatımın içinde de öyle.”

Kuş Uçuşu dizisinin büyük beğeni toplayan ilk sezonu sonrasında ikinci bölüm için de heyecan yüksek. Netflix’te yayınlanan dizinin hayranları merakla yeni bölümleri bekliyor.