Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol hayranları bir kez daha ses getirecek dizi heyecanı yaşıyor!

İbrahim Çelikkol hayranları bir kez daha ses getirecek dizi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında yeni sezonda izleyicilerin heyecanla beklediği Ölene Kadar isimli yeni dizi projesinde detaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı.

Till Death yani Ölene Kadar ismi ile ortaya çıkmasını beklediğimiz yeni dizi projesinde erkek başrol olarak İbrahim Çelikkol’u izleyeceksiniz.

Birçok dizi hayranı genç oyuncunun yeniden bir proje ile ekranlara dönmesini arzu ediyordu. İşte bu dilekler karşılık buldu ve İbrahim Çelikkol için yeni set günleri yaklaştı.

‘Ölene Kadar’ isimli yeni dizi projesinde İbrahim Çelikkol’u başrolde izleyeceksiniz.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Till Death (Ölene Kadar) ile ekrana dönüyor. Dizinin erkek başrol oyuncusunun İbrahim Çelikkol olduğunun açıklanması ile birlikte sosyal medyada da geniş bir destek bulan dizi daha da çok merak uyandırdı.

D Media, dünyanın en büyük TV içerik fuarlarından biri olan ve her yıl Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen MIPCOM’da Till Death (Ölene Kadar) dizisi için anlaşma yaptı.

Türk dizi sektöründe ses getiren bu anlaşma sonrası gözler cast ekibine çevrildi. Dizide kimlerin rol alacağı merak konusu oldu.

2024 Şubat ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin ilk ismi ise İbrahim Çelikkol oldu. Çelikkol dizide “Hakan” karakterini canlandıracak.

Yapımcı firmadan alınan bilgilere göre; “Till Death” için cast çalışmalarının büyük bir titizlikle yapıldığı ve ünlü isimlerle görüşmelerin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, Kanal D’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda İbrahim Çelikkol’un fotoğrafının altına “Hoşgeldin, yeniden” mesajı yazılması dikkat çekti.

Till Death’ın (Ölene Kadar) yönetmeninin Serdar Gözelekli olduğu ise önceki günlerde açıklanmıştı.