Ana sayfa Sosyal Medya Birce Akalay’ın yersiz ve sıkıcı bulduğu dedikodu, sosyal medyada köpürtülmeye devam ediyor!

Birce Akalay’ın yersiz ve sıkıcı bulduğu dedikodu, sosyal medyada köpürtülmeye devam ediyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Kuş Uçuşu isimli Netflix dizisiyle isminden konuşturmaya devam ediyor. Dizinin ikinci sezonu 14 Aralık’ta izleyicilerle buluştu ve yine heyecan dalgası yaşattı.

Birce Akalay hayranları da sosyal medya üzerinden oyuncuya övgü dolu yorumlarda bulunurken, dizinin yeni döneminden memnun olduklarını belirten çok sayıda yorum paylaşıyor.

İbrahim Çelikkol ve Miray Daner ile başrolü paylaşan Birce Akalay ayrıca Kanal D ekranında yayınlanan Bir Derdim Var isimli televizyon dizisinde de başrolde yer aldı. Ancak bu proje düşük gelen reytingler nedeniyle önceki hafta erken final yaparak izleyicilerine veda etti.

Kuş Uçuşu dizisiyle moral bulan oyuncu, “Ben çok mutluyum işin özelinde. Ekip arkadaşlarımız ile bir araya geldiğimizde hem de dışarıdan insanlardan güzel tepkiler alıyoruz. Daha rakamlar çıkmadı ama umarım iş kendisini kalkındırır” dedi.

İbrahim Çelikkol ile yakın bir dostluğu bulunması nedeniyle basın önünde rahat tavırlar sergileyen Birce Akalay, bu durumun zaman zaman sosyal medyada farklı yansıtılmasından rahatsızlık duyuyor.

İbrahim Çelikkol’un partnerinin omuzundan öpmesi de sosyal medyada çok konuşuldu. Oyuncu artık bu tür konuşmaları çok yersiz ve sıkıcı bulduğunu belirterek, iyi bir dost olduklarını tekrar tekrar hatırlatmak durumunda kalıyor.

İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay aşk iddialarının oyuncuların bir türlü başından atamadığı bir dert haline gelmiş olması da can sıkıcı bir durum olarak gözüküyor.

Birce Akalay da artık bu durumdan sıkıldığını ve bu tür konuşmaları yersiz bulduğunu söyleme ihtiyacı hissetti.