Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ile ilk kez sete çıktı, meşhur olması uzun sürmedi!

Bir Zamanlar Çukurova ile ilk kez sete çıktı, meşhur olması uzun sürmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, birçok oyuncu için adeta kariyerlerinin kilometre taşı oldu… Bu isimlerden birisi de genç oyuncu Selin Genç… 1994, İstanbul doğumlu olan oyuncu meslek yaşamını da bu dizi ile başlamış olmanın ayrıcalığını yaşıyor.

Dizide Gülten karakterine hayat veren oyuncu, dizinin ilk işi olduğunu belirterek, bu detayı bilmeyen hayranlarını şaşırttı. Kısa sürede öne çıkan Gülten karakteri ile Selin Genç, ismini geniş kitlelere duyurmayı başardı. Her oyuncuya nasip olmayacak bu durum, hayatının en büyük şanslarından da birisi… Oyuncu dizisi hakkında, “Benim için biricik bir proje ve kalitesi, vizyonu, ekip, oyuncular, her şeyin büyülü bir atmosferde akması. Gerçekten büyülü, çünkü bir dönem işi. Bambaşka bir atmosferi var” diye konuştu.

Gülten’in çok masum ve kırılgan bir karakterinin bulunduğunu ifade eden Selin Genç, aynı zamanda güçlü birisi olduğuna da vurgu yaptı. Senaryoyu sete çıktıktan sonra okuyabildiğindi, her yeni gelen senaryo ile biraz daha şaşırdığını anlatan Genç, bunun sebebini şu sözlerle ifade etti:

“Çünkü karakterim beklemediğim bir açılım gösterdi. O kırılgan, zarif kızın içinden çok beklenmedik potansiyeller gördüm. Ben de içimde onları çalıştırmaya başladım. Aslında Gülten ile beraber ben de birçok şey öğrenmiş oldum. Benim için hep sürprizli, hala sürprizli.”

Gerçek hayatta Gülten’in Yılmaz’a olan aşkının bir benzerini yaşasa ne yapacağını da anlatan Selin Genç, çok aşık olursa sahip olmak için elinden geleni yapacağını, hata gözüyle buna bakmayacağını anlattı.

Gülten’in hakkını arayamamasının kendisini kızdırdığını anlatan oyuncu, bunun yaşam tarzından geldiğini ve tepkilerinin de orijinal olduğunu belirtti. İşte genç oyuncunun atv’nin youtube kanalında yayınlanan röportajı: