Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dağ fare doğurdu, herkes şikayetçi

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde dağ fare doğurdu, herkes şikayetçi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmaya devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 33. bölümünde öyle bir sahne var ki, izleyiciler ne söyleyeceklerini şaşırdı. Mehdi, Zeynep ve Barış arasında yaşanan bu 3’lü sahnede ipler fena kopuyor. Dizi hayranları ise geçtiğimiz aylarda güçlü ve dimdik ayakta duran Zeynep karakterinin yaptıkları ile adeta çıldırıyor… Senaristlere mesaj üstüne mesaj yollayarak eleştirilerini sıralayan dizi hayranları Zeynep konusunda hayal kırıklığı yaşadıklarını belirten ifadeler kullanıyor. Zeynep karakteri son haftalarda “Dağ fare doğurdu” denilerek anılmaya başlandı.

Zeynep’in kapısına kurşun sıkılıyor. Barış, Mehdi’yi sorumlu tutuyor. Mehdi ise Emniyet’te yanlarına giderek hem Zeynep’e sarılıyor hem de kendisinin alakası olmadığını söylüyor. Mehdi, “Bunu yapan her kimse iğne deliğinde de olsa bulacağım” diyerek kendine vazife çıkarttı. Barış ise Mehdi’ye inanmıyor.

Zeynep, “Hiçbir şey yapmayacaksın, ben kendi başımın çaresine bakacağım. Ayrıca hak var hukuk var” diyor… Mehdi, hak ve hukukun gecikebildiğini söyleyince, Barış da lafı yapıştırıyor. Barış ve Mehdi’nin karşılıklı atışmaları tam kavgaya dönüşecekti ki, Zeynep araya girdi. Ancak Zeynep araya girdiğinde Mehdi’nin eline tutarak onun bir belaya karışmasını önlemeye çalıştı. İşte bu görüntülere izleyicilerin yüksek perdeden itirazı var.

Bir dizi hayranı, “Zeynep gerçekten akıllanmıyor. Bu saflık ya da hissettiği suçluluk duygusu değil. Annesi gibi bu duyguların arkasına saklanıyor. Sözde güçlü bir kadın karakter görecektik ama Türk dizilerinde bu mümkün değil” diye eleştiride bulundu.

Zeynep’in hikaye böyle devam ederse yakında Mehdi’yi affedebileceğini düşünen dizi takipçileri, senaristlere tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyor.

“Zeynep böyle giderse Mehdi’yi affeder ve Barış’ı kaybeder. Senaristler resmen Türk dizi kadınını izletmeye başladı. Asla dik duruşlu birini izletemediler” diye mesaj bırakan dizi hayranları, geçtiğimiz aylarda güçlü kadın imajı veren Zeynep’in artık bu durumdan çok uzaklaştığına değindi.

Zeynep karakterinin Mehdi’ye karşı yumuşaması, onu beladan uzak tutmaya çalışması, ayrıca Barış’ı da fazlasıyla ezmesi izleyiciler tarafından eleştiri konusu oluyor…

“Barış aklın varsa ayrıl şu Zeynep’ten” diye yorum yazan Doğduğun Ev Kaderindir hayranları, bu sahneye yoğun şekilde tepki gösterdi.