Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık kararı hikayenin gidişatını etkiliyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılık kararı hikayenin gidişatını etkiliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova, etkileyici hikayesi ile dördüncü sezonda yine geniş bir izleyici kitlesinin desteğini görüyor.. Tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde etmeye devam eden ve sadık bir izleyici kitlesi bulunan dizinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor.

İbrahim Çelikkol’un Hakan Gümüşoğlu karakteri ile dördüncü sezonda başrolde yer aldığı dizide, Hilal Altınbilek de Züleyha karakteri ile hikayenin merkezinde yer alıyor… İki oyuncunun güçlü işbirliği, dördüncü sezonda değişim yaşayan diziye güç verdi.

Furkan Palalı ise üçüncü sezonun başından bu yana dizide Fikret karakterine hayat veriyor ve son dönemde de bir hayli öne çıkmaya başladı. Fikret’in Züleyha’ya karşı hisleri ortadayken, gelişmeler onun lehine devam etmiyor.

Züleyha, Fikret’in aşkını kabullenemedi. Fikret’in itirafı sonrasında Züleyha’nın kendisini reddetmesi ile sarsıldı. Fikret hakkında şüpheleri artan Züleyha, Hakan’ın da kalbini kıracak.

Züleyha ve Hakan yakınlaşması, Fikret’in aşk itirafı ve yaşanan entrikalar dizinin 116. yeni bölümünü de bir hayli önemli hale getirdi. Fikret karakteri Betül ile nişan yapacak ama aynı zamanda ayrılık kararı da geliyor. Fikret, “Daha fazla canım yansın istemiyorum. Kararımı verdim Çukurova’dan gidiyorum” diyerek herkesi fazlasıyla şaşırtacak.

Fikret’in kıskançlık krizleri ile nasıl başa çıkacağı ve hangi kararları alıp bunları uygulamaya geçeceği dizinin yeni bölümlerinin daha ilgi çekici hale getirecek.

Betül ile evlenme konusunda kalbi ile mantığı arasına sıkışan Fikret, ayrıca kendisini korkunç bir tuzağın içinde buluyor. Tüm bu yaşananlar sonrasında Fikret’in Çukurova’ya veda etme kararı dizinin gidişatını değiştirecek.

Furkan Palalı’nın başarılı oyunculuğu ile süslediği Bir Zamanlar Çukurova’nın 9 Aralık Perşembe günü yayınlanacak olan 116. bölüm fragmanı da paylaşıldı: