Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da Bülent Polat’ın kızının da rol aldığını biliyor musunuz?

Bir Zamanlar Çukurova’da Bülent Polat’ın kızının da rol aldığını biliyor musunuz?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan ve 3. sezonu tamamlanan Bir Zamanlar Çukurova çok başarılı bir proje oldu. Dizinin 3 sezondur muhteşem bir hikayesi olduğunu ve güçlü oyunculuk performansları ile de reytingleri alt üst ettiğini söyleyebiliriz.

Perşembe akşamları yayınlanan dizi toplam 102 bölüm olarak ekranda yerini aldı. Dizinin 4. sezonu da yayınlanacak ve muhtemelen Ekim ayında yeni bölümlerin izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gaffur karakterine hayat veren ünlü isim Bülent Polat… Bu karakteri canlandırdığı için çok memnun olduğunu ifade eden Polat’ın, sezon içinde büyük bir mutluluk yaşadığı da ortaya çıktı. Rolü adeta üzerine giyen Bülent Polat, böyle değişken bir karakteri canlandırmanın ne kadar önemli olduğunu da anlattı.

Oyuncu, “Böyle bir rolü almak, bu kadar derinlikli geliştirmek bana çok iyi geliyor. Onlar izlerken gülüyorlar, ben oynarken gülüyorum. Gaffur’u oynamak bana çok iyi geliyor. Gaffur, bütün 3,5 yılımın tam hayatımın göbeğine girdi. İyi ki de girdi, ben çok mutluyum” diyerek kendisini ne kadar iyi hissettiğini anlattı.

Bülent Polat’ı dizinin setinde mutlu eden bir başka şey daha vardı. Oyuncunun minik kızı Doğa’nın da konuk oyuncu olarak hikayede yer aldığını biliyor musunuz?

Bir Zamanlar Çukurova'da Bülent Polat'ın kızının da rol aldığını biliyor musunuz? 1

Oyuncu bu durumu ilk kez anlattı ve ne kadar duygusal anlar yaşadığını da söyledi. Kızı ile birlikte oynadığı sahnede çok duygulandığını anlatan oyuncu, bu duyguyu hayatında ilk kez yaşadığını da ifade etti.

Bülent Polat, kızı ile aynı sette olmanın nasıl bir duygu olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Hayatımda ilk defa öyle bir duygu yaşadım. Duygusal olarak, oyuncuyum birçok duygu oynuyorum ama… Baba olmak, kendi çocuğunu ekranda görmek, yani hayatının merkezindeki bir projenin içinde görmek. Aynı sahnede olmak muazzam bir şey. Onu da yazdım, benim için bir mucizeydi. Paha biçilmez bir andı. Ben çok etkilendim.”

Bir Zamanlar Çukurova'da Bülent Polat'ın kızının da rol aldığını biliyor musunuz? 2

Bülent Polat, aile saadeti yaşayan bir isim. Öğretmen Duygu Şenoğlu ile 2015 yılında evlenen Bülent Polat, 2017 yılının Ağustos ayında kızı Doğa’nın doğumuyla baba olma sevinci yaşamıştı.