Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hilal Altınbilek Şahane Hayatım ile de yurt dışında ilgi görüyor!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Hilal Altınbilek Şahane Hayatım ile de yurt dışında ilgi görüyor!

tarafından ker_def

4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakteri ile yer alan Hilal Altınbilek, bu sezon ise Şahane Hayatım isimli dizide başrol kadın oyuncusu olarak yer aldı.

Dizinin hikayesinde Şebnem karakterini canlandıran ve Onur Tuna ile de iyi bir dizi ikilisi olarak sosyal medyada olumlu yorumlar alan oyuncu, projenin final yapması ile birlikte dinlenme sürecine başladı.

Yaz döneminde çeşitli geziler yapacak olan oyuncu, ilk olarak İtalya’ya gitti. İtalya’da düzenlenen bir festivale katılan ünlü oyuncu, yurt dışındaki hayranlarından yine ilgi gördü.

Bir Zamanlar Çukurova'dan sonra Hilal Altınbilek Şahane Hayatım ile de yurt dışında ilgi görüyor! 6

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile dünyanın birçok ülkesinde çok geniş kitleleri kendisine hayran bırakan Hilal Altınbilek, Şahane Hayatım dizisinin yurt dışında da ilgi görmesinden çok memnun kaldı.

Birçok dizi hayranı Şahane Hayatım projesinin ikinci sezonda da devam etmemesini anlayamadıklarını belirten yorumlar ile sosyal medyada dikkat çekiyor. Dizinin reytingleri iyi olsa da hikayenin bir sezonu daha çıkarması çok mümkün görünmüyordu.

İtalyan basınının da ilgi gösterdiği oyuncu, uluslararası alanda kendisini göstermeye ve ilgi görmeye devam ediyor.