Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da kimse inanmak istemedi ama gerçek oldu!

Bir Zamanlar Çukurova’da kimse inanmak istemedi ama gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 70.bölümü dün akşam ekrana geldi. Hünkar karakterine hayat veren Vahide Perçin’in diziye vedası hayranlarını çok üzdü. Dizinin birçok hayranı sosyal medyada bu ayrılışın üzüntüsünü yaşadı…

Vahide Perçin’in diziden ayrılması sonrasında reytinglerin bundan nasıl etkileneceği merak ediliyor. Zira bazı izleyiciler, Vahide Perçin için izlediklerine yönelik yorumlarda bulunuyor.. Usta oyuncu, çok başarılı bir performans sergiledi ve dizinin bu noktaya gelmesindeki en büyük pay sahiplerinden birisiydi….

Vahide Perçin’in Bir Zamanlar Çukurova’ya vedası da çok üzücü bir şekilde gerçekleşti. Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakteri, Hünkar’ı bıçakladı ve o anlar için birçok izleyici “Söyleyecek söz bulamıyorum. Şu an sadece Behice’ye kızıyorum” diye yorumda bulundu.

Vahide Perçin’in sete veda fotoğrafı da geldi…

Bir Zamanlar Çukurova'da kimse inanmak istemedi ama gerçek oldu! 7

“Bakışlarıyla oynayan kadın, elveda” diye bir başka izleyici üzüntüsünü dile getirdi. Hünkar’ın ölümünün bu şekilde gerçekleşmesi de izleyicileri çok üzdü… Tam da Fekeli ile evlilik kararı aldıktan sonra ölen Hünkar, izleyicilerin yüreklerine bir yara bıraktı…

İzleyicilerin şu sözü ise oldukça anlamlıydı: “Seni izlemek çok güzeldi, ekranlara çok yakıştın Hünkar, yolun açık olsun, özleneceksin.”

İşte Hünkar’ın vedası: