Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da tüm oyunu değiştiren itiraf!

Bir Zamanlar Çukurova’da tüm oyunu değiştiren itiraf!

tarafından ker_def

atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk 3 sezonu ile çok başarılı işlere imzasını attı. Ancak diziden üst üste 4 başrol oyuncusu ayrıldı. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ile Kerem Alışık’ın ardından hikayede büyük değişim yaşandı. Başrole gelen İbrahim Çelikkol ile birlikte dördüncü sezon da etkili sahnelerle devam ediyor.

Diziye 3. sezonun başlarında Fikret karakteri ile katılan Furkan Palalı da çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Fikret karakterinin hikayedeki ağırlığı da git gide artıyor. Züleyha’ya aşık olan ve bunu bir türlü söyleyemeyen Fikret için artık büyük bir rakip var. Hakan ile Züleyha arasında bir aşka doğru adım adım ilerleyiş var. Fikret ise şimdi büyük bir itirafa hazırlanıyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’da şoke edici bir gelişme yaşanıyor. Hakan’a olan öfkesi bir türlü dinmeyen Fikret, Züleyha’yı Hakan’dan kıskandığını itiraf ediyor.

Fikret, Züleyha’ya olan duygularından kaçamayınca sırdaşı Çetin’e içini döküyor. Züleyha’ya karşı duyguları Hakan tarafından yüzüne vurulunca sabrı iyice taşan Fikret, Züleyha ile konuşmaya karar veriyor. Hakan ve Fikret arasında tansiyon yeniden artarken, Fikret, Züleyha’yı kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor.

Lütfiye’nin ısrarıyla Betül’le yuva kurma düşüncesiyle yüzleşen Fikret, yolundan dönüp Züleyha’ya hislerini açacak mı? Fikret’in yapacağı hamle hikayede önemli bir dönemin de başlangıcı olacak. Züleyha’nın nasıl tavır alacağı da hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Hilal Altınbilek’in başrol performansı ile göz doldurduğu Bir Zamanlar Çukurova 115. yeni bölümüyle perşembe 20.00’de atv’de yayınlanacak. Dizinin hikayesindeki önemli değişimlerin yaşanacağı bu bölümü izleyiciler kaçırmasın.