Ana sayfa Dizi Fragmanları Nehir Erdoğan, Star TV dizisinde herkesi çok şaşırtacak!

Nehir Erdoğan, Star TV dizisinde herkesi çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, geçtiğimiz 2 sezon boyunca TRT1 ekranında yer aldı. Çekimleri Gaziantep’te yapılan Benim Adım Melek dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, izleyicilerle yeni sezonda bambaşka bir hikayede buluşacak. Sana Söz isimli polisiye dizinin başrolünü Erkan Petekkaya ile birlikte paylaşan ünlü oyuncu, çok etkili bir rolle geliyor.

Müge Anlı ve Esra Erol gibi isimlerin yıllardır televizyon ekranında insan hikayelerine yönelik olarak yaptıkların programların bir benzeri dizinin hikayesinde yer alıyor. Nehir Erdoğan da Elif karakteri ile cinayet davalarını çözmeye çalışan bir televizyon programcısı olacak. Yeni dizi heyecanla bekleniyor ve 3 Kasım Çarşamba akşamı da ilk bölüm yayınlanacak.

Nehir Erdoğan, Star TV dizisinde herkesi çok şaşırtacak! 8

Star’ın yeni dizisi ‘Sana Söz’, ilk bölümüyle çarşamba günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor. Erkan Petekkaya bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan ise program sunucusu olarak seyircinin karşısına çıkacak.

Nehir Erdoğan, Star TV dizisinde herkesi çok şaşırtacak! 9

1. Bölüm Konusu şöyle: Elif Karaca, Türkiye’nin merakla takip ettiği “Elif Karaca ile Sessiz Kalma” programının yaratıcısıdır. Elif, yaşamını, çocukluğundan bu yana şahit olduğu adaletsizlikler ve kötülülüklerle mücadeleye adamıştır. Cinayet Büro komseri Ömer de, tıpkı Elif gibi hayatı boyunca kötülerle, canilerler, suçlularla mücadele etmiştir.

Bir otelin terasından atıldığı düşünülen Ayşe Erten, bir süredir komadadır. Olayı programında işleyen Elif Karaca, şüphelerin kaynağı olan Bora Demircioğlu’nun tutuklanması için çabalar. Sonunda başarıya ulaşır. Ama zengin iş insanı Rıza, oğlunu kurtarmak için Elif’in özel hayatını da karmaşaya sürükleyecek bir hamle yapacaktır.

Ayşe’yle yakın yaşlardaki Nurhayat’ın kaybolması, Elif tarafından programa taşınır. Ömer’in başında olduğu Cinayet Büro ekibi olayı araştırırken; Elif’in ekibi de tıpkı Ömer gibi Nurhayat’ı kurtarmak için çalışır. Elif ve Ömer’i bir araya getiren bu olay, aslında farklı dünyaların insanı olan ikilinin, aynı amaç için uğruna mücadele ettiklerini ortaya koyar. Elif ve Ömer, kaybolan Nurhayat’a ulaşmaya çalışırken, aslında sırlar ardında kalan bir aile gizemini de çözeceklerdir.