Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Nazan Kesal’in eşine sevgisi bir başka!

Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrılan Nazan Kesal’in eşine sevgisi bir başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1969 yılında Manisa’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Nazan Kesal, geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Sevda Çağlayan karakteri ile büyük ilgi gördü.

Bugüne kadar birbirinden değerli rolleri canlandıran oyuncu, ustalığını sergilediği yapımlarla akıllara da yazıldı. Aliye, Aşk ve Ceza, Kayıp Şehir gibi dizileriyle akıllarda kalan oyuncu, ayrıca son yılların en başarılı yapımlarından Fazilet Hanım ve Kızları ile de dünyanın birçok ülkesinde tanındı.

Halka ve Çocuk dizilerinin ardından Bir Zamanlar Çukurova’da izlediğimiz ünlü oyuncu, Mayıs ayında veda ettiği diziden sonra dinlenmeye çekildi. Ercan Kesal ile evliliklerinin 16. yılını kutlayan Nazan Kesal, yaptığı paylaşımla da dikkatleri üzerine çekti.

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılan Nazan Kesal'in eşine sevgisi bir başka! 7

Çift 2005 yılında evlenmişti. Nazan Kesal, “Bir ömrüm daha olsaydı yine seni seçerdim!” diyerek aşkına seslendi.

52 yaşında olan Nazan Kesal, sosyal medya hesabından düğün fotoğraflarını da yayınlayarak nostalji yaptı. 62 yaşında olan Ercan Kesal’a güzel sözlerle seslenen oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Nazan Kesal, sosyal meyda hesabından eşiyle düğün gününde çekilen fotoğraflarını yayınladı. Gönderisine duygusal bir not düşen Kesal, şu ifadeleri kullandı:

Bir ömür yetmez.
Ey Sevgili !
Bir ömrüm daha olsaydı yine seni seçerdim.
İyi günde, kötü günde..
Hastalıkta, sağlıkta…
Sevgiyle,
Saygıyla,
Aşkla,
Poyrazımla
#evllikyıldönümü
Daima