Ana sayfa Dizi Arşivi Aşka Düşman nasıl bir dizi? Hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları!

Aşka Düşman nasıl bir dizi? Hikayesi, oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Acunmedya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat ve Ozan Aksungur’un kaleme aldığı “Aşka Düşman” 4 Ocak Perşembe akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşuyor.

Başrollerini Nazan Kesal, Buse Meral ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler bulunuyor:

“Merve Nur Bengi, Esra Ruşan, Ebru Aykaç, Bedia Ener, Barış Aytaç, Bihter Dinçel, Lavinya Ünlüer, Beste Kanar, Pelin Bahsi, Mehmet Çepiç, Jale Yücel, İbrahim Şahin, Mustafa Arhan, Berkan Bulut ve Sermet Yeşil.”

Dizinin Hikayesi: Aşka düşman bir anne tarafından yetiştirilen İnci’nin Uygar ile aşkının hikayesinin anlatıldığı “Aşka Düşman”da İnci ve Uygar, Bahriye ve Mahur’a rağmen aşklarını yaşayabilecekler midir? Yoksa bu bir imkansız aşk hikayesi midir?

Aşka Düşman 1.Bölüm Konusu:

Bahriye Şimşek hem çocuklarını hem de toprağını tek başına büyüten bir Anadolu kadını. Yaşadıkları nedeniyle erkeklerin, kadınların hayatındaki en büyük sınanma olduğuna inanır. Kendi gibi 3 kızı Feraset, Mahur ve İnci’yi de ”Aşka düşman” olarak büyütür.

İnci de annesinin sözünden çıkmamıştır ta ki bir gün ablası “yetiş ölüyoruz” diye arayana kadar. İnci ablasına yardım ederken Cerrah Uygar’la tanışır. Aşka kapılarını kapatmış olan Uygar ise en iyi dostu olan Mahur ile huzura dayalı bir evlilik yapmayı düşünürken İnci ile tanışır ve planları alt üst olur.

İki mücadeleci genç Uygar ve İnci, beraber hep bir müşkülü çözmeye çalışırken gitgide birbirlerine çekilirler. İnci’nin seçimleri Uygar’ın da Mahur’un da Bahriye’nin de bütün hayatının kökten değişmesine sebep olacaktır.

“Aşka Düşman” 4 Ocak Perşembe akşamı ilk bölümüyle 20.00’de TV8’de.