Ana sayfa Dizi Fragmanları Annemizi Saklarken dizisinde büyük hayal kırıklığı!

Annemizi Saklarken dizisinde büyük hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

Star’ın ilgiyle izlenen dizisi ‘Annemizi Saklarken’, yeni bölümüyle çarşamba günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Kutsi ve Hande Doğandemir’in yer aldığı dizide, henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alan Handan’ın Dündar ve ailesiyle tanıştıktan sonra değişen hayatı anlatılıyor. Dizinin 3. bölümünde yapılan bir anlaşma büyük hayal kırıklığına neden olacak.

İlk iki bölümün reytinglerinin düşük gelmesi beklentilerin düşük kalmasına neden oldu. Dizinin ekibi yoğun şekilde çalışıyor ve hikayenin sevilmesi için de Star TV üst üste tekrar bölümleri yayınlayarak ilginin artmasına çaba harcıyor. Üçüncü bölüm reytingler çok önemli bir bilgi verecek. Şayet reytinglerde yükseliş sergilenmez ise, Star TV’nin elindeki tek koz gün değişikliği olacaktır. Ancak böyle bir karar alınır mı bilinmiyor.

Annemizi Saklarken dizisinde büyük hayal kırıklığı! 7

Annemizi Saklarken dizisinin 22 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 3. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Handan ve Dündar’ın fotoğrafları, Handan’ı Demir ailesinin hedefi haline getirirken, Derya’nın Bora ile yaptığı anlaşma dev bir hayal kırıklığına döner.

Annesi yüzünden bir kez daha zor durumda kalan Derya, yaşadığı utancı affedemez ve anne-kız büyük bir yara alır. Fotoğrafların acısını Derya’dan çıkaran Bora, nihayet babasıyla sert bir yüzleşme yaşarken, Dündar ise yaşanan hiçbir krize aldırmadan takıntı yaptığı Handan’ın peşindedir.

Dündar’ın ilgisi Handan’ın kafasını karıştırmaya başlarken Handan, her zamanki gibi annelikten sınıfta kalır ama bu kez yaptığı hata çocuklarla sınırlı kalmaz ve işsiz kalmasına sebep olur. Hayatta tamamen köşeye sıkıştığı bir anda Dündar’ın uzattığı el, hepsinin hayatını değiştirecek yeni bir dönemin başlangıcıdır.

Yapımcılığını Ojo Pictures’ın üstlendiği “Annemizi Saklarken”in yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Dizinin öykü ve senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor. Kutsi’nin ‘Dündar’, Hande Doğandemir’in ‘Handan’ karakterini canlandıracağı ‘Annemizi Saklarken’, herkesi ekran başına kilitleyecek.