Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova dizisi Selin Yeninci’nin kariyeri için altın dokunuş oldu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Selin Yeninci’nin kariyeri için altın dokunuş oldu!

tarafından ker_def

1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Selin Yeninci için Bir Zamanlar Çukurova dizisi kariyer sıçraması yaşadığı proje olarak kayıtlara geçti. 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Saniye karakteri ile müthiş bir oyunculuk sergileyen Selin Yeninci, bu dizinin dünyanın birçok ülkesine yayılmasının da getirdiği bir sonuç ile tanınan bir oyuncu haline geldi.

Selin Yeninci artık bilinirliğini Türkiye dışına taşıran ve oyunculuk konusunda birçok teklif almaya devam eden isimlerden birisi oldu. İşte bu noktada da 4 sezon süren ve Saniye karakterinin de fazlasıyla öne çıktığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin önemini de hatırlatmak gerekiyor.

İtalya’da da sevilen bir isim haline gelen Selin Yeninci, en son Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizi ile 2022 yılında ekranda yer almıştı. Bu sezon yeni bir projesi henüz ortaya çıkmayan oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin getirdiği başarının rüzgarını hala arkasında hissediyor.

İtalyan hayranlarının yoğun isteği üzerine Selin Yeninci Verissimo programına yeniden konuk olarak bir kez daha adından söz ettirdi.

Başarılı oyuncu Selin Yeninci, İtalya’nın en çok izlenen televizyon kanalı “Canale 5”te yayınlanan dünyanın pek çok yerinden ünlü oyuncuların katıldığı Verissimo programına yoğun talep üzerine tekrar katıldı.

Milano’da hayranlarıyla tekrar bir araya gelen Yeninci, ünlü program sunucusu Silvia Toffanin’nın sorusu üzerine yapımcı kişiliği ile de gelecek projelerinden bahsetti.

Avrupa’nın ve İtalya’nın en çok izlenen programlarından biri olan Verissimo’nun bir sonraki konuğu ise dünyaca ünlü sanatçı Jeniffer Lopez.