Ana sayfa Sosyal Medya Selin Yeninci elde ettiği başarının sonuçlarını Amerika’da görme fırsatı buldu!

Selin Yeninci elde ettiği başarının sonuçlarını Amerika’da görme fırsatı buldu!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Selin Yeninci, Content Americas kapsamında düzenlenen, Türk dizilerinin Latin Amerika’daki ve dünya genelindeki başarısını kutlanacağı Turkish Drama Gala’ya katıldı. Bir Zamanlar Çukurova isimli dizide canlandırdığı Saniye karakteri ile büyük başarı kazanan Selin Yenince, son yıllarda hem dizi hem de sinema filmlerinde aranılan isimlerden birisi oldu.

Daha önce sahibi olduğu yapım şirketi SY Production‘ın yeni projelerini tanıtmak amacıyla pek çok ulusal ve uluslararası fuar ve organizasyona katılan ödüllü oyuncu Selin Yeninci bu sefer de Amerika’da boy gösterdi.

Miami Downtown Hilton’da yapılan içerik fuarı Content Americas kapsamında düzenlenen Turkish Drama Gala, Miami Beach’teki Temple House’da gerçekleşti. Universal Cinergia Dubbing ev sahipliğinde yapılan ve Lourdes Stephen (Al Rojo Vivo) sunuculuğunu gerçekleştirdiği gecede müzikler Murat Evgin’e emanetti.

Selin Yeninci elde ettiği başarının sonuçlarını Amerika'da görme fırsatı buldu! 7

Yayıncılar, dağıtımcılar, kanallar, yapımcılar, yazarlar, oyuncular, basın ve sektör yöneticileri dahil olmak üzere Latin Amerika ve Türkiye’nin her yerinden isimler galada bir araya geldi.

Başarılı oyuncu Yeninci Turkish Drama Gala için hazır bulunduğu Miami’de tarihi bir ana da tanıklık etti. Tüm Türkiye’nin ekranları başına kilitlendiği fırlatma anını canlı izleme şansına sahip olan Yeninci, “Türkiye’nin uzay macerasının başlangıcı olan ilk Türk astronot Alper Gezici’nin uzay yolculuğuna canlı gözlerle şahit olmak büyük onurdu, yeni gelişmelere ve teknolojiye ilgimden dolayı bir hayalim daha gerçekleşmiş oldu ” ifadelerini kullandı.