Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Melike İpek Yalova yeni dizisini buldu!

Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra Melike İpek Yalova yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Melike İpek Yalova sonradan katıldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Müjgan karakteri ile izleyicileri çok etkiledi. Oyuncu, birçok sıkıntı yaşayan ve hikayeden de çok rahatsız edici bir şekilde ayrılan Müjgan karakterinde başarılı bir performans ortaya koydu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine 3. sezon finalinden hemen önce veda eden Melike İpek Yalova, yaz döneminde dinlenme fırsatı buldu. Oyuncunun yeni dizisi de ortaya çıktı.

Melike İpek Yalova’yı önümüzdeki aylarda başlayacak olan Mahkum isimli Fox TV dizisinde izleyeceksiniz. Bir savcının eşi ile kızını öldürmekten yargılandığı davada suçsuzluğunu kanıtlama çabası olan Mahkum dizisi Innocent Defendant’tan uyarlandı.

Onur Tuna, Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolde yer alan isimlerden birisi de Melike İpek Yalova oldu.

Ünlü oyuncunun rolü ve performansını hayranları şimdiden merakla bekliyor. Mahkum dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı ancak yayın tarihi konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

1984 Ankara doğumlu olan oyuncu, 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Prenses İsabella karakteri ile setlere adım attı. Karadayı dizisindeki Ayten karakteri ile büyük popülerlik kazanan Melike İpek Yalova, Hayat Şarkısı dizisinde ise Suzi karakterini canlandırdı.

İnsanlık Suçu ve ardından da Bir Zamanlar Çukurova dizileri ile karıyerine devam eden oyuncu, başarılı performansları ile akıllara yazıldı.