Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Elbet Bir Gün setinde Burak Yamantürk ile Sinem Ünsal’ın ‘uyumumuz harika’ dedirten pozları

Elbet Bir Gün setinde Burak Yamantürk ile Sinem Ünsal’ın ‘uyumumuz harika’ dedirten pozları

tarafından ker_def

Proje tasarımı ve yönetmenliğini Gül Oğuz’un üstlendiği, Most Production imzalı Fox’un yeni dizisi “ELBET BİR GÜN”ün setinden tutku ve romantizm dolu yeni fotoğraflar paylaşıldı. Dizide Gizem ile Mehmet Kılıçlı çiftini canlandıran Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk’ün kumsaldaki romantik kareleri büyük beğeni topladı.

Çekimleri İstanbul’da devam eden diziden paylaşılan renkli anlar her iki oyuncunun da birbirlerine olan uyumlarını gözler önüne serdi. İlk bölümü ile beğenilen dizinin 2. Bölümünde yaşanacaklar ise şimdiden büyük merak konusu oldu.

Elbet Bir Gün setinde Burak Yamantürk ile Sinem Ünsal'ın 'uyumumuz harika' dedirten pozları 9

Gizem, çok sevdiği eşi Mehmet’ten geçmişini ve yıllardır görmediği kız kardeşini saklarken eşinin de ondan gizlediği büyük bir sırrı vardır. Kardeşi yüzünden güç duruma düşen Mehmet’in peşinde bir de Sevilay vardır. Ve genç kadın Gizem ile evliliklerini bitirmek için çoktan harekete geçmiştir.

Elbet Bir Gün setinde Burak Yamantürk ile Sinem Ünsal'ın 'uyumumuz harika' dedirten pozları 10

Gizem ve Mehmet birbirlerinden hem büyük sırlar saklarken hem de evliliklerini sürdürebilecekler mi? Genç çifttin kendileri de aşkları da çok büyük bir sınavla karşı karşıyadır.

Nefes kesen hikayesi ve merak dolu gelişmeleriyle “Elbet Bir Gün”, 14 Kasım Pazar akşamı Fox’ta izleyicilerle buluşacak.

Elbet Bir Gün setinde Burak Yamantürk ile Sinem Ünsal'ın 'uyumumuz harika' dedirten pozları 11