Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcısından yine benzer konseptte tutkulu bir aşk ve intikam dizisi geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcısından yine benzer konseptte tutkulu bir aşk ve intikam dizisi geliyor!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi 4 sezon boyunca atv ekranında başarıdan başarıya koştu. Tims&B Productions firmasının dünya çapında ses getiren dizisi 1960 ve 1970’li yıllarda Adana’da geçmekteydi. Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi çok önemli isimlerin başrolünde yer aldığı bu dizi unutulmaz projeler arasına katıldı.

Bölgenin tarım merkezi olan Çukurova’da geçen büyük bir aşk, intikam ve güç mücadelesi olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4 sezon boyunca birçok başarıya imzasını attı. İşte böyle güçlü bir dizinin ardından yine benzer özelliklere sahip yeni bir dizi ortaya çıkınca, Tims&B Productions firmasının Bir Zamanlar Çukurova başarısını tekrarlamak için çaba harcayacağı anlaşılıyor. Peki yeni dizi nasıl bir proje olacak?

Dünyanın dört bir yanında yayınlanan pek çok başarılı dizinin yapımcısı Tims&B Productions, yeni sezonun hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

1990’lı yılların Adana’sında geçen tutkulu bir aşk hikayesini Eylül yayın döneminde izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Tims&B Productions, izleyicilere, hafızalara kazınacak görsel bir şölen ve nostaljik bir zaman yolculuğu vaat ediyor!

Tims&B Productions, bu kez; Türkiye’de önemli toplumsal ve ekonomik dönüşümlerin yaşandığı, aynı zamanda yepyeni bir dünya düzeni ve teknolojik ilerlemelerin baş gösterdiği 90’lar atmosferindeki Adana’da, aşka kapılmamak üzere çırpınanların intikam ve tutku dolu bir serüvenin içinde aşka sürüklenmesini ekranlara taşıyacak.

Tims&B Productions, günümüzde geçecek olan iki yeni dizinin daha hazırlıklarını paralelde sürdürüyor.

Bu üç dizi de dev prodüksiyonlu ve yüksek bütçeli yapımlar olma özelliği taşıyor. Her biri kendi benzersiz hikayesini izleyicilere sunacak olan bu yapımlarla Tims&B Productions, izleyicilere çok yönlü ve etkileyici bir 2024/2025 yayın sezonu yaşatma hedefinde.

Heyecanla beklenen bu üç projenin detayları, önümüzdeki günlerde açıklanacak.