Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için zorunlu karar! Her şey sil baştan değişiyor!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için zorunlu karar! Her şey sil baştan değişiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs ile ilgili yeni bir karar alındı. Dizi, ekrana geldiği günden beri büyük bir ilgiyle izlenmekte. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde çekimleri süren dizinin setinin taşınması kararı gündeme geldi!

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Ahmet Kural, Tayanç Ayaydın ve Gülper Özdemir’in oynadıkları dizi, 1960’lı yılların başından, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’na kadar olan sürece ışık tutuyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için zorunlu karar! Her şey sil baştan değişiyor! 10

Heyecanlı sahneleri ve dramatik yönü ağır olayların ele alındığı konusu ile büyük dikkat çeken yapım için tüm oyuncular ve ekip, dizinin ana mekanı olan Kıbrıs adasına yılbaşından hemen sonra gitmişti.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için zorunlu karar! Her şey sil baştan değişiyor! 11

Pandemi koşullarında yaşanan yolculuk sonrasında herkes 10 günlük karantinaya alınmış ve daha sonra çekimler başlamıştı. Ailelerinden uzakta ve pandemi sürecindeki zorluklarla çekimler bugüne kadar sürdürüldü.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için zorunlu karar! Her şey sil baştan değişiyor! 12

Ancak devam eden süreç nedeniyle yaşanan zorluklar yüzünden, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimlerinin KKTC’den Türkiye’ye taşınmasına karar verildi.

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekileceği yer de belli oldu! Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde bundan sonra çekimlerin Ayvalık’ta devam etmesinin planlandığını yazdı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi için zorunlu karar! Her şey sil baştan değişiyor! 13

Kıbrıs’tan sonra adanın dokusuna uygun, dönemin şartlarını da taşıyan bir yer olduğu için özellikle Ayvalık’ın seçildiği belirtiliyor. Bu arada Bir Zamanlar Kıbrıs’ın 52. bölümde final yapacağı da konuşuluyor.