Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in, Doğduğun Ev Kaderindir finalinden sonraki rotası belli oldu!

Demet Özdemir’in, Doğduğun Ev Kaderindir finalinden sonraki rotası belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Romantik komedi ağırlıklı dizilerde rol aldıktan sonra dram dizisinde oynamak isteyen Demet Özdemir, iki sezondur Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile ekranlarda. Tv8’de yayınlanan diziden ikinci sezonda İbrahim Çelikkol’un da ayrılışı ile birlikte dizinin düşen reytingleri toparlanamadı.

3. sezonda devam etmeyeceği ortaya çıkan Doğduğun Ev Kaderindir’de Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir, dizideki başarılı oyunculuğu ile beğeni topladı. Hayran sayısını da arttıran oyuncu, iki sezondur emek verdiği diziye ve karakterine veda etmeye hazırlanıyor.

Hikayesini duyduğunda çok etkilendiğini anlatan Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisine çok inanarak ve güvenerek başlamıştı. Dizi, ekran rekabetinde aradığını bulamadı ve reytingleri düşük olunca da ikinci sezonda bitirilmesine karar verildi.

Bu hafta 41. bölümü yayınlanacak olan dizinin, 43. bölümde final yapacağını duyuran Gazeteci Birsen Altuntaş, Demet Özdemir’in bir süre önce ortaya çıkan yeni film projesi ile ilgili ayrıntıları da paylaştı.

Demet Özdemir'in, Doğduğun Ev Kaderindir finalinden sonraki rotası belli oldu! 7

Buna göre Demet Özdemir, önce dizinin finalinin ardından kısa bir tatil yapıp dinlenecek. Sezon başından beri aralıksız çalışan oyuncu, tatilin ardından Laninstar Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için kamera karşısına geçecek.

Romantik komedi türündeki filmde Şükrü Özyıldız ile oynayacak. Özdemir’in Aslı, Özyıldız’ın ise Kerem karakterine hayat vereceği dizinin yönetmenliğini Emre Kabakuşak yaparken, senaryosunu da Pelin Karamehmetoğlu yazdı.

Bu arada filmin İstanbul’da çekileceğini de not düşelim…