Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde izleyicileri üzecek son karar!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde izleyicileri üzecek son karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. İlk sezon çok başarılı geçti. Ağustos ayının sonunda ekibin bir araya gelmesi ve çekimlerin Kuzey Kıbrıs’ta devam etmesi planlanıyordu.

Ancak Kıbrıs şu dönemde çok sıcak ve bu durum da ekipleri bir hayli endişelendiriyor. Bir ara Ayvalık’ta çekimlerin yapılması gündeme geldi ama bu karardan hemen vazgeçildi… 27 Ağustos’ta dizi ekibi bir araya gelecek ve ikinci sezon çekimleri başlayacaktı. Ancak bu karar değiştirildi.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizi ekibi yüksek sıcaklar nedeniyle planlanandan daha geç buluşacak. Çekimler geç başlayacağı için ikinci sezonun da ekrana gelmesi gecikecek… Şimdilik bir haftalık bir gecikme olarak gözükse de sıcakların aynı seviyede devam etmesi durumunda bu ara uzatılabilir.

Dizinin kadrosunda bazı ayrılıklar yaşanacağı iddia edilmişti. Ancak gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bir ayrılık yok. Ekip aynen yoluna devam edecek. Dizinin ikinci sezonunda en önemli değişiklik ise artık 60 dakikalık bölümler değil 120 dakikalık bölümler geliyor.

Daha önce çekimler daha kısa süreli olarak yapıldığı için ekip rahattı ama şimdi 120 dakikalık yeni bölümler gelince ekibin çalışma temposu da bir hayli artacak. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin normalde Eylül sonu gibi ekrana dönmesi bekleniyordu. Ancak sıcaklar nedeniyle Ekim ayını bulabileceği de gelen bilgiler arasında.