Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine bravo; reytinglerde şahlandı, TRT1’i çok gururlandırdı!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine bravo; reytinglerde şahlandı, TRT1’i çok gururlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin önemini anlatmaya gerek var mı? Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulümü dünyaya gerçekleri göstererek anlatan ve yaşanan acıları biraz da törpüleyerek sunmak durumunda kalan Bir Zamanlar Kıbrıs, geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğeni topladı…

TRT1’in yeni sezondaki sürpriz dizisi 26 bölüm olarak planlandı. İlk 4 bölümü izleyici ile buluşan dizi, reytinglerde de çok iyi sonuçlar alıyor. Hem de perşembe gibi çok güçlü yapımların kıran kırana bir mücadele sergilediği ortamda Bir Zamanlar Kıbrıs, gerçekçi prodüksiyonun meyvelerini topluyor..

Dizi ajitasyon yapmadan, olayları abartmadan hatta törpülemek durumunda kalarak ilerliyor. Hikayesi ile o dönemin atmosferini çok güzel yansıtan detaylarıyla öne çıkan Bir Zamanlar Kıbrıs, en çok da oyuncuların yüksek performansıyla izleyicinin gönlüne girmeyi başardı.

Kıbrıs Türk halkının yaşadığı zulmü ve hayatta kalma mücadelesini sergileyen dizinin sahneleri hem çok etkileyici hem de akıllardan çıkmayacak nitelikte…

Serkan Çayoğlu ve Ahmet Kural ikilisinin bu dizideki performansları da bir harika. Her iki isim de büyük bir iş başardı bile… Pelin Karahan, Devrim Saltoğlu ve Gülper Özdemir’in de başrolde yer aldığını ve yine etkileyici performanslarla izleyicileri gönülden yakaladıklarını söylemeden geçmeyelim.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine bravo; reytinglerde şahlandı, TRT1'i çok gururlandırdı! 8

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin dün akşam yayınlanan 4. bölümü Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin müthiş yükselişi, Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor’un da kemik izleyici gücüne rağmen çok iyi sonuçlar aldı.

Başladığından bu yana güçlü reytingler elde eden dizi, bunu korumakla kalmıyor, yükselişini de sürdürüyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dün akşam 4. bölümü ile totalde 4. sırada yer aldı belki ama, AB ve ABC1 kategorilerinde ikincilikler elde etti.

Böyle zor bir günde, bu kadar iyi performans gösteren TRT1 dizisinin güçlü prodüksiyon, hikaye ve oyunculuk başarısıyla bu noktaya geldiğini unutmamak lazım.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisine bravo; reytinglerde şahlandı, TRT1'i çok gururlandırdı! 9