Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisi başrol oyuncusunun ayrılığı ile sarsıldı

Menajerimi Ara dizisi başrol oyuncusunun ayrılığı ile sarsıldı

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Menajerimi Ara’, her pazar izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimler yer alıyor.

Menajerimi Ara dizisinde izleyicileri bir ayrılık bekliyor… Meme kanserine yakalanan Feris karakterine hayat veren Canan Ergüder, diziden ayrıldı… Oyuncunun tedavi sürecine göre ara ara yapımda rol alma ihtimali de bulunuyor, ancak hikayede Feris’in 6 aylığına iş teklifini kabul ederek Amerika’ya gittiği belirtilerek, açık bir kapı bırakılacak.

Peki dizinin 35. yeni bölümünde neler yaşanacak? Serkan’ın evlilik teklifiyle ayakları yerden kesilen Feris, Serkan’ın boşanamadığı gerçeğiyle yüzleşmesinin ardından Amerika’dan 6 aylığına gelen teklifi kabul eder ve yerini Dicle’ye bırakır. Feris’in gidişiyle Dicle için yepyeni bir dönem başlar. Beklenmedik bir hamleyle ajansın başına geçen Ceyda, tüm menajerlere kök söktüreceğinin sinyallerini ilk andan itibaren verir.

Menajerimi Ara dizisi başrolün oyuncusunun ayrılığı ile sarsıldı 3

Yeni hayatının ilk günü beklediğinin tersine aksiliklerle dolu geçen Dicle ile yer alacağı projedeki partnerini istemeyen Barış’ın arasında gerginlik çıkar. Çınar’ın, Arzu’yu deneme çekimine hazırlamak için söylediği sözler hem onun hem de Arzu’nun başını belaya sokarken Kıraç’ın, oyuncusu Devin Özgün Çınar’la çıktığı yemekte yaşadıkları ona büyük bir şok yaşatır. Peride ise yüksek bütçeli reklam kampanyasını kaçırmamak adına yıllar önce çalıştığı çocuk oyuncuyu yıllar sonra yeniden bulmak için yollara düşer.

‘Menajerimi Ara’nın yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş otururken genel yönetmenliğini Ali Bilgin üstleniyor. Dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yapımcılığını ise Ay Yapım üstleniyor.

Her bölüm konuk olacak ünlü isimlerle izleyenleri bambaşka bir dünyaya götürecek olan ‘Menajerimi Ara’, pazar günü Star’da.

Yayın Günü: 25 Nisan Pazar
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm – 35. Blm

Yapım: Ay Yapım
Genel Yönetmen: Ali Bilgin
Yönetmen: Deniz Çelebi Dikilitaş
Senaryo: Ekin Atalar
Oyuncular: Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Serhat Teoman (Serkan), Ayşenil Şamlıoğlu (Peride), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş (Barış), Semi Sırtıkkızıl (Emrah), Gamze Karaduman (Gülin), Nazlı Senem Ünal (Jülide), Bedir Bedir (Bekir), Pınar Ünsal (Leyla), Aslı Mavitan (Mayda), Yaprak Medine (Beren), Buse Sinem İren (Meral), Duygu Şen (Ece), İdeal Beran Kotan (Aydın)