Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle ilgili TRT1’in son kararı üzücü oldu!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisiyle ilgili TRT1’in son kararı üzücü oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Kıbrıs, perşembe akşamlarının sevilen yapımlarından birisi konumunda. Serkan Çayoğlu, Ahmet Kural ikilisinin çok başarılı performans sergilediği ve hayranlarını mest ettiği dizi, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulmü ekrana taşıyor.

Başladığı günden bu yana sergilediği güçlü hikaye kurgusu, aksiyon dolu sahneleri ve yaratılan başarılı atmosfer ile izleyicilerin kalbine yerleşen Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde yeni alınan karar üzücü oldu.

Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan dizinin bu hafta 7. yeni bölümünün yayınlanmayacağı ortaya çıktı. TMC Film imzalı dizinin 7. yeni bölümü, Ramazan Bayramı özel yayınları sebebiyle 13 Mayıs perşembe akşamı ekranda olmayacak. Dizi hayranlarını üzen bir karar oldu.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ilk sezonu ile ilgili bazı detaylar da konuşuluyor… Dizinin 13. bölümde tahminen Haziran sonunda sezon finali yapacağı ve yaz arasından sonra Eylül ayında yeniden ekranda yerini alacağı belirtiliyor.

Proje ilk başladığında az 26 bölüm çekilmesi planlanan, 60 dakikalık bölümleri ise 120 dakikaya çıkartılan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin, 52 bölüm ekranda kalacağına yönelik bilgilerde geliyor.

Bilinen bir gerçek var ki, Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi önümüzdeki sezonda da TRT1 ekranında olmaya devam edecek.