Ana sayfa Dizi Haberleri Baran Bölükbaşı’na Kırmızı Oda dizisinde çok zor görev!

Baran Bölükbaşı’na Kırmızı Oda dizisinde çok zor görev!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -TV8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam eden Kırmızı Oda, bu sezonun en farklı ve izleyicileri ekrana mıknatıs gibi çeken hikayelerle dolu bir yapım olarak yerini yoluna devam ediyor. Çok iyi reytingler elde eden dizinin başrolünde Binnur Kaya bulunuyor.

Son 2 aydır dizide Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya’nın ortaya koyduğu performans da hayranlar tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Sadi karakteri bir mafyatik kişilik olsa da hem çocukluk hikayesi hem yaşadığı dramlar izleyicileri kalbinden yakaladı. Erkan Petekkaya’nın karakteri çok etkileyici bir şekilde canlandırması da Sadi’nin hikayede daha uzun süre kalmasını sağladı.

İlk başlarda Sadi karakterinin daha az süre Kırmızı Oda’da kalması planlanırken, izleyici ilgisinin yüsek olması ve sosyal medyadan da gelen taleplerden sonra karakterin dizideki ömrü de uzadı.

Şimdi de Sadi karakterinin gençlik yıllarına gidilecek. Erkan Petekkaya, orta yaşlı hali canlandırıyor. Sadi’nin gençlik halini ise Baran Bölükbaşı’nın canlandıracağı ortaya çıktı.

2017 yılında Adı Efsane isimli dizideki Fekret karakteri ile ekranlarla buluşan Baran Bölükbaşı, kısa sürede parladı ve birbirinden farklı yapımlarda rol aldı.

Sevda’nın Bahçesi, Servet isimli dizilerden sonra Vuslat isimli TRT1 yapımında Fırat Çağlar olarak izlediğimiz oyuncu, son olarak da Exxen platformunda yayınlanan Öğrenci Evi’nde Latif’i canlandırdı.

Baran Bölükbaşı, Erkan Petekkaya’nın da muhteşem sunumundan sonra Sadi karakterinin gençliğinde nasıl bir performans sergileyecek merakla bekleniyor.

Ancak oyuncunun omuzlarında büyük bir yük olduğunu da belirtmek lazım.