Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz herkesin merak ettiği Yasak Elma imajıya göz doldurdu!

Biran Damla Yılmaz herkesin merak ettiği Yasak Elma imajıya göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, yeni sezonda Yasak Elma dizisinin kadrosunda yer alıyor. Kırgın Çiçekler dizisiyle popüler olan oyuncu, ardından Canevim ve Baraj isimli dizilerde başrolde yer aldı.

Geçen sezon Baraj dizisinde Nehir karakteri ile göz dolduran oyuncu, farklı bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkmıştı. Ünlü oyuncu, yaz döneminde Medyapım ile yeniden anlaştı ve bu sefer Yasak Elma dizisinin kadrosuna katıldı.

Dördüncü sezonda birçok kişinin ayrıldığı Yasak Elma dizisinin beşinci sezondaki en etkili karakterlerinden birisine Biran Damla Yılmaz hayat verecek.

Biran Damla Yılmaz herkesin merak ettiği Yasak Elma imajıya göz doldurdu! 8

Kumru karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, yeni dönemde hikayenin merkezinde yer alacak. Özellikle de Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay ile Kumru sahneleri şimdiden merak konusu oldu. Yıldız’ı Kumru ile aldatacak olan Çağatay karakteri de hikayenin merkezine geçiş yapıyor.

Yasak Elma dizisindeki imajını ilk kez instagram hesabından yayınlayan Biran Damla Yılmaz, kahküllü saçlarıyla güzelliğini yine ortaya koydu.

Hayranları ünlü oyuncunun bu halini çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. “Damla bu ne güzellik” diye yorum bırakan takipçiler, binlerce beğeni bıraktı.

Biran Damla Yılmaz herkesin merak ettiği Yasak Elma imajıya göz doldurdu! 9