Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D ekranında bir dizi daha final yapıyor!

Kanal D ekranında bir dizi daha final yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazezesi.com / Detay – Kanal D geçen sezon bazı dizilerine final yaptırmak durumunda kaldı. Kanalın elinde fazla yapım kalmadı. Yaz dönemi için Aşkın Tarifi ve Baht Oyunu dizilerini ekrana getiren Kanal D, Aşkın Tarifi için de final kararı almak durumunda kaldı.

Dizinin reytingleri beklentilerin altında kaldı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı dizinin final kararı geçtiğimiz hafta alındı. Şimdiye kadar 12 bölüm yayınlanan Aşkın Tarifi dizisi, yarın akşam ekrana gelecek olan 13. bölümü ile birlikte ekrana veda edecek.

Kadir Doğulu’nun oyunculuktan sonra en çok sevdiği şey olan aşçılığın öne çıktığı dizide, Fırat Şef karakterini severek oynayan ünlü oyuncu, reytinglerin kendisini ilgilendirmediğini söylemişti.

Kanal D ekranında bir dizi daha final yapıyor! 7

Dizide elinden geleni yaptığını ama reytinglerin kanalın ve yapımcının konusu olduğunu söyleyen Kadir Doğulu, aslında Aşkın Tarifi’nin sezon dizisi olduğunu, ilk başta yaz ayları için düşünülmediğini ama erkene alındığını da söyledi.

Kadir Doğulu’nun yeniden hayranları ile buluşmasını sağlayan Aşkın Tarifi dizisi final yapan dizilerin arasına katılıyor. Dizinin finali 6 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’da Kanal D ekranında yayınlanacak.