Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinin beşinci sezon başlama tarihi ortaya çıktı!

Yasak Elma dizisinin beşinci sezon başlama tarihi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları dizilerini bir bir yayına almaya başladı… Yeni sezon Eylül ayının ilk günleri ile birlikte birçok televizyon kanalına da hareket getirdi. Yasak Elma dizisi de başarılı geçen ilk 4 sezonun ardından, 5. yeni sezon ile ekrandaki yerini koruyacak.

Nesrin Cevadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç gibi isimlerin artık hikayede yer almayacağı da ortaya çıktı. Diziye katılan isimler ise Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Yasmin Erbil olarak netleşti…

Dizinin yeni sezonunda hikayeyi toparlaması beklenen isim olarak Biran Damla Yılmaz gözüküyor. Yeni sezonda Kumru karakterini canlandıracak olan oyuncu, çok etkili bir şekilde diziye giriş yapacak. Dizi için saçlarının rengini değiştiren ve farklı imajıyla da dikkat çeken genç oyuncu, sosyal medyadan yeni halini de paylaştı.

Yasak Elma dizisinin beşinci sezon başlama tarihi ortaya çıktı! 7

Çağatay ile Kumru arasında yaşanacak olan yakınlaşma dizideki tüm dengeleri değiştirecek. Bu arada Medyapım imzalı dizinin yeni sezon başlama tarihi konusunda bazı detaylar ortaya çıktı.

Fox TV, rakip kanalların da dizilerini bir bir ekrana sürmeye başlaması ile birlikte Yasak Elma için beklemek istemiyor. 13 Eylül Pazartesi günü dizisinin 111. bölümü ile birlikte ekranda olması bekleniyor. Fox TV’den henüz resmi açıklama gelmedi ama kulislerde başlama tarihi olarak 13 Eylül’e işaret ediliyor.