Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ın hayatında yeni bir dönem başlıyor!

Biran Damla Yılmaz’ın hayatında yeni bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz, başarılı bir Baraj dizisi performansı ortaya koydu.. Geçtiğimiz sezonun etkili yapımlarından olan Baraj’ın ardından bir başka Fox TV dizisine geçin yapan oyuncu, yeni dönemde Yasak Elma’nın kadrosunda yer alacak.

Eda Ece, Şevval Sam gibi iki önemli ismin başrolünde yer aldığı Yasak Elma’da yeni bir dönem başlayacak. Özellikle Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Şafak Pekdemir ve Barış Kılıç gibi önemli isimlerin ayrılmasının ardından hikaya çok değişecek.

Değişim yaşanacak olan dizinin en önemli yeni ismi Biran Damla Yılmaz olarak gözüküyor. Yıldız ile Çağatay arasına girecek olan Kumru karakterinde oyuncunun performansı şimdiden merak konusu oldu. Yaz dönemini dinlenerek geçiren, kısa bir aşk heyecanı da yaşayan Bira Damla Yılmaz artık yeni rolünü heyecanı içinde.

Biran Damla Yılmaz'ın hayatında yeni bir dönem başlıyor! 7

Hikayede Murat Aygen’in canlandıracağı Doğan karakterinin kızı olan Kumru, hikayenin merkezine yerleşecek. Yeni dönemde Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay’ın da daha fazla öne çıkması bekleniyor.

Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz ikilisinin dizinin değişimi noktasında önemli roller üstleneceği gelen bilgiler arasında. Yasmin Erbil de dizide Canan olarak Kumru’nun arkadaşı olarak ilk kez bir dizide yer alacak.

Yasak Elma dizisi bugün sete çıkıyor. Ekip yeniden bir araya gelerek çalışmalara başlıyor… Dizinin beşinci sezondan ilk bölümlerinin ise Eylül ayı içinde ekrana gelmesi bekleniyor.